Liberálisok, miért nem fogadjátok el, hogy Orbánnak igaza van?
"Ramadan Bombathron 8. nap:
Az ISZLÁM nevében elkövetett terror: 41 támadás 451 halott
MINDEN más vallás együtt: 0 támadás 0 halott
Muszlimok száma, akiket "iszlamofóbok" öltek meg: 0 támadás 0 halott
Ramadánkor a muzulmánok törekszenek arra, hogy még odaadóbbak legyenek Allah iránt és még jobban gyűlöljék az ő ellenségeit."
"tobas szavait miért vonjátok kétségbe? Hatalmas élettapasztalata van . 20 év múlva már 40 felett jár."
A logikus gondolkodás nem életkorhoz kötött és szerintem több muzulmánnal találkoztam és beszéltem, mint sok "hatalmas" élettapasztalattal rendelkező személy.
Azért én meg köszönöm a témához nem illő hozzászólásodat.
Az iszlám mint vallás és politikai ideológia -mert a korán alkotmány is a Közel-Keleten- magában hordozza a szélsőséget. Nincs olyan hogy az iszlám 100% mérsékelt, mivel a koránnak van több olvasata is. Aki úgy értelmezi az legitimnek fogja gondolni a gyilkolást, sőt magasztos tettnek! Ez persze nem minden muszlimra igaz. De ahol muszlimok vannak ott mindig lesz köztük szélsőséges is. Lehet hogy csak pár százalékuk. De ha ez a pár százalék pont rajtad hajt keresztül egy kamionnal majd akkor mond hogy itt Európában szükség van rájuk.
Európa szerte 10 ezer szám vannak muszlimok akik a radikalizmusuk miatt vannak képben a hatóság előtt. Ezeket pátyolgatni pedig nem a multikulti szent köve, hanem szimpla öngyilkosság.
"A logikus gondolkodás nem életkorhoz kötött és szerintem több muzulmánnal találkoztam és beszéltem, mint sok "hatalmas" élettapasztalattal rendelkező személy. "
Igen tudjuk, mert az ISIS képezett ki hogy nyomjad a muszlim terroristákat védő marhaságaidat.
"Igen tudjuk, mert az ISIS képezett ki hogy nyomjad a muszlim terroristákat védő marhaságaidat."
Én azt hittem eddig, hogy Soros képzett ki, de köszönöm a felvilágosítást, most már jobban tudok majd aludni.
Természetesen Soros is kiképzett téged még az ISIS-en felül. Meg a Gyurcsány is. Meg még a Sátán is, hogy elpusztíjjad a keresztyénységet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!