Liberálisok, miért nem fogadjátok el, hogy Orbánnak igaza van?
"Ramadan Bombathron 8. nap:
Az ISZLÁM nevében elkövetett terror: 41 támadás 451 halott
MINDEN más vallás együtt: 0 támadás 0 halott
Muszlimok száma, akiket "iszlamofóbok" öltek meg: 0 támadás 0 halott
Ramadánkor a muzulmánok törekszenek arra, hogy még odaadóbbak legyenek Allah iránt és még jobban gyűlöljék az ő ellenségeit."
"Ramadan Bombathron 8. nap ... Ramadánkor a muzulmánok törekszenek arra, hogy még odaadóbbak legyenek Allah iránt és még jobban gyűlöljék az ő ellenségeit "
Csak azt felejtetted ki a felsorolásból, hogy az iszlámmal nem összeegyeztethető a terrorizmus.
Ezen felül Ramadán alatt kerülni kell az erőszakot, irigységet, statisztikailag kimutatható, hogy ténylegesen csökken a bűnözés a Ramadán idején.
Ekkora marhaságot is ritkán írnak de nm baj kellenek Fidesz szavazók akik nem objektív ok miatt azok, ez vagy te. Csak rühelled a migránsokat ennyi, nem kell ezt túlbonyolítani. Mi meg nem, ennyi.
Amúgy meg, én csak nem értek egyet vele, se nem vagyok jobboldali és máris liberális vagyok igaz? :-)
"években a többségben muszlimok követték el a terrorist attackokat"
Igen és? Ezt nevezik szélsőségeseknek. Persze egy nácinak ezt magyarázhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!