A ballibsiket miért zavarja, hogy a kormány foglalkozik a határon túli magyarokkal, amikor ők meg a migránsokat akarják beengedni és állampolgárságot adni nekik?
Gyakran felhozzák a határon túli magyarokat,hogy minek kellett nekik állampolgárság,minek kell rájuk költeni...stb
Viszont, amikor valaki felhozza,hogy a ballibsik meg a migránsokra költenének, meg állampolgárságot is adnának nekik, akkor jön a szokásos előre programozott,betanult szöveg, "rasszista,kirekesztő...stb".
Aztán azért is fintorognak a ballibek,hogy a határon túliak a Fideszre szavaznak.Könyörgöm, a baloldal kampányt indított ellenük,nem tekintette őket magyarnak.Naná,hogy nem fognak rájuk szavazni, a múltat pedig nem lehet végképp eltörölni.
A migránsok is a baloldalra szavaznának, mert támogatja őket.
Az ATV buktatta még le a baloldalt:
A baloldali polgármesterek kiállnak a mecsetépítések mellett és a migránsok mellett, hálából rászavaztak.Akkor is a migránsok miatt nyertek és mostanában is.
"És nekem miért kell támogatnom pl. a sok belföldi naplopót aki arra sem képes, hogy az alapvető illemet betartsa mondjuk?
Szerintem is ideje lenne adófizetéshez kötni a szavazati-jogot, legalább ezek sem befolyásolnák a szavazásokat végre, a sok "megvett" szavazat, ami érdekes módon nem nem a hozzátok hasonlóknak, pedig ez dönti el az egészet majdnem. ;)"
Egy apró különbség a kettő között. A Magyarországon lakó hajléktalan is adófizető. Ha vásárol valamit, akkor bizony az ő árújára is ráteszik az ÁFÁ-t. Az adó már csak olyan, hogy mindenkinek a körülményei szerint kell fizetni. A hajléktalan körülménye pedig ilyen.
"Amúgy minek jönnének ide tömegesen? Azért, hogy a hibbant elqrszánnal az élen elkezdjetek újra rettegni, hogy jön mind a 23 millió román? :D
2. Azt tartják az otthonuknak, így maradnak, legalább "nem veszi el a sok 'román' a munkáááád". :P"
Felfoghattad volna elsőre is, hogy nem a munkáámat féltem, bár ezzel plakátoltak az orbánék is közpénzen a menekültekkel, bár most az nem világos, hogy a dolgos vagy ingyenélő menekültek rémképével akarnak riogatni. Bele is zavarodtak, ezért maradtak a terroristázásnál, bűnözőnél, keresztényellenes iszlámozásnál, mintha Magyarországon olyan sok lenne a hithű keresztény (pedig "ha Isten valóban velünk, akkor ki ellenünk?", ha meg nincs velünk, vagy mi eleve nem vagyunk Vele, akkor meg úgyis mindegy, nem az iszlám tehet róla).
A lényeg, hogy nem a munkanélküliséggel való riogatásra tereld a szót, mert én egy szóval sem érveltem ezzel, azt magyar állampolgárság nélkül is megtehetik, hiszen EU-s állampolgárok. Hanem a szavazati jogról beszélek, és néhány országgal kötött egyezményről, ami szerint akkor is mi fizetjük a nyugdíjat, ha egy percet nem dolgoztak Magyarországon. Sok ilyen "érdek-magyar" van, miközben a nyugdíjfedezet elég gyászos helyzetben van. Ez gond. Támogassák a kinti magyar tannyelvű iskolát, művészetet, hagyományőrzést, stb. sőt, még a szociális helyzetet is bizonyos értelemben, de ne így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!