Miért nem mondja a menekültek miatt az EU-nak a kormány, hogy OK akkor a nyugati határszélen lesz menekülttáborunk, adunk állampolgárságot, s verjük az asztalt a schengeni nyitott határok miatt és nézzük meg mi lesz?
Miért ne lennének nyitva a határok? :D
Most is nyitva vannak, szóval nem értem a problémádat.
Megtehetnénk, hogy átengedjük minden teketória nélkül Nyugatra a menekülteket, hiszen túlnyomó többségük nem Magyarországon akar élni.
De ez problémás. Akárhogy vergődnek Nyugaton, nekünk EU kötelességünk védeni a külső határt, ez nem választás kérdése. Ha nem tennénk, azért marasztalna el minket Brüsszel, és joggal.
Ha pedig regisztráció után engedjük át őket, megszívjuk, mert Nyugaton lefölözik azokat a keveseket akik értenek valamihez, beszélnek nyelvet, hajlandóak dolgozni, a többit meg visszaküldik oda, ahol beléptek az EU - ba.
A görögök felteszik a kezüket: mi itt sem vagyunk, semmit nem tudunk, nem is vagyunk idevalósiak.
Akkor hol csapódik le a sok, semmire nem alkalmas harmadik világbeli tömeg? Itt nálunk.
Na, rossz helyre kattintottam. Szóval átjáró házzá válik Európa.
Egyébként tényleg a görögöket kellene cseszegetni, nem minket, mert ők szinte semmit nem tesznek a határvédelem érdekében. Szerintem nincs is helyük az Unióban. Vagy pedig engedjék el az összes adósságukat, mert ez a huzavona semmi jóra nem fog vezetni. De ez már más téma.
Tényleg nem akarnának itt maradni szerintem sem, tehát ilyen szempontból sem értem ezt az egész kvótaerőltetést. Ez halva született gondolat véleményem szerint.
Akik meg annyira akarnak maguknak bevándorlókat, azok szállítsanak be magunknak a saját országukba, minket meg hagyjanak békén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!