Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért nem mondja a menekültek...

Miért nem mondja a menekültek miatt az EU-nak a kormány, hogy OK akkor a nyugati határszélen lesz menekülttáborunk, adunk állampolgárságot, s verjük az asztalt a schengeni nyitott határok miatt és nézzük meg mi lesz?

Figyelt kérdés
Mert az bizonyos, hogy az EU-ba azért (is) léptünk be, hogy nyitott határokat élvezhessünk, ha meg "Brüsszel" szeretné, hogy befogadjuk a menekülteket, csak nyitva kell hagyni a határokat és verni az asztalt, hogy nyitott határok és szabad munkaerő áramlás legyen. Akkor igazán nagy szärban lesz a nyugati világ, mert bizonyos, hogy nem fognak itt maradni... A magyarok se, nem az akit nem köt ide semmi! Miért ilyen idióták a nyugatiak, hogy ezzel magát a nyugatot teszik majd tönkre, és ha ellenünk harcolnak maguk alatt vágják a fát? A Magyar Kormány pedig ha megbüntetnének miért nem virítja be, hogy akkor tessék hozzátok a menekülteket de a határok nyitva maradnak....?! Nevetséges, nem magunkat védi a kerítés...! Hanem őket. Nem kéne már befejezni a "nyugat" védelmét és végre egyszer a történelemben hadd igyák meg a levest amit főznek a mi kontónkra?!

#Orbán Viktor #Európai Unió #nyugat #Brüsszel #menekült #elosztás #határzár #minek védjük még őket #hadd áramoljon a sok muszlim rájuk #hadd nyerjék meg!
2017. máj. 10. 08:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lennének nyitva a határok? :D

Most is nyitva vannak, szóval nem értem a problémádat.

2017. máj. 10. 08:21
 2/8 anonim ***** válasza:
8%

Megtehetnénk, hogy átengedjük minden teketória nélkül Nyugatra a menekülteket, hiszen túlnyomó többségük nem Magyarországon akar élni.

De ez problémás. Akárhogy vergődnek Nyugaton, nekünk EU kötelességünk védeni a külső határt, ez nem választás kérdése. Ha nem tennénk, azért marasztalna el minket Brüsszel, és joggal.

Ha pedig regisztráció után engedjük át őket, megszívjuk, mert Nyugaton lefölözik azokat a keveseket akik értenek valamihez, beszélnek nyelvet, hajlandóak dolgozni, a többit meg visszaküldik oda, ahol beléptek az EU - ba.

A görögök felteszik a kezüket: mi itt sem vagyunk, semmit nem tudunk, nem is vagyunk idevalósiak.

Akkor hol csapódik le a sok, semmire nem alkalmas harmadik világbeli tömeg? Itt nálunk.

2017. máj. 10. 08:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha ideraknak 1300 menekültet, akkor azok úgy is elszöknek majd innen és mennek vissza Németország felé. Ezért is nem értem a Fidesz problémáját, hogy mi a gond velük, amikor gyakorlatilag nem is lesznek itt.
2017. máj. 10. 08:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Görögországot miért nem marasztalja el az EU? Sőt, elengedi az adósságuk egy jó részét amiért ilyen szépen b@_sznak a határvédelemre egy nagyot !!
2017. máj. 10. 13:23
 5/8 anonim ***** válasza:
"adunk állampolgárságot"? MIre gondolsz?
2017. máj. 11. 23:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Én sem értem ezeket a dolgokat. Ha védjük a határt, az is baj nekik, ha meg nem tennénk meg ezt, akkor pedig fogadni mernék, hogy az lenne a baj. Akkor most hogy is van ez? Pedig a határvédelemmel velük is jót teszünk, sőt gyakorlatilag mi tartjuk be egyedül az uniós törvényeket. Ha Brüsszel meg a nyugati országok illegális bevándorlók tömegeit akarják, akkor ezzel értelmetlenné válik a schengeni szabály is, mert átjáró há
2017. máj. 12. 16:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Na, rossz helyre kattintottam. Szóval átjáró házzá válik Európa.

Egyébként tényleg a görögöket kellene cseszegetni, nem minket, mert ők szinte semmit nem tesznek a határvédelem érdekében. Szerintem nincs is helyük az Unióban. Vagy pedig engedjék el az összes adósságukat, mert ez a huzavona semmi jóra nem fog vezetni. De ez már más téma.

2017. máj. 12. 16:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Tényleg nem akarnának itt maradni szerintem sem, tehát ilyen szempontból sem értem ezt az egész​ kvótaerőltetést. Ez halva született gondolat véleményem szerint.

Akik meg annyira akarnak maguknak bevándorlókat, azok szállítsanak be magunknak a saját országukba, minket meg hagyjanak békén!

2017. máj. 12. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!