Van rá mód, hogy szlovák állampolgárságot kérjek?
menj is, nem is kellesz, minnél kevesebb mszp-szdsz-es idegenszívű van az országban, annál jobb a levegő!
de jobb, ha a kontinensről is elmész! Irány észak-korea, az kuba vagy dél-amerika! (csak pár ajánlat!)
kikerem magamnak utalom az mszpt mivel bohoc egy part akik lopnak csak....
csak ugy szerezhetek allampolgarsagot ha odakoltozom es megtanulom a nyelvet? a nevem nem szamit semmit h szlovak eredetu?
Mindenre van mód :)
Ne általánosíts, mert ugyan ez az ország kevésbé tökéletes, mint a többi, de a többi sem hibátlan.
Menj, ha akarsz, én is fogok, de ne hogy azt hidd, hogy ott minden egyszerű és happy.
A kultúra és a nyelv ismerete alap.
Ezexerint te magyar....
De átnyergelhetsz osztráknak is ha tudsz németül
Kimész, aztán próbálkozol :)
Bár pár dolgot tudnod kell:
-szlovák majdnem olyan nehéz mint a magyar, ezért soha nem fogod tökéletesen beszélni
-hidd el, szlovákok elég bunkó népség (tisztelet a kivételnek)
-ne hisztizz!
miert vagyok ari?
amugy nemet allampolgarsagot szeretnek de azt hittem a szlovakot konnyebben megkaphatnam mivel vannak ott gyokereim.
a szlovakok bunkok a magyarokkal de sokkal jobban osszetartanak mint a magyarok.... az meg h magyarul beszelek egy dolog.... elmagyarositottak sikeresen de szlovakiat azt nem tudtak.
Szlovákiában nincs olyan oldal, mint a GYK?
AKkor holnap beregisztrálok egy szlovák domain nevet, és leprogramozom :)
Köszi a tippet :D
kérdező, akkor nem magyarosodtál el eléggé, ha nem vagy magyar!
igazmagyar ember, akkor is szereti népét, ha rosszak a közállapotok, közhangulat, igazmagyar ember próbál tenni, hogy változzanak ezek a dolgok!!
te viszont nem ezen gondolkodsz, akkor jobb, ha csomagolsz, vár rád slota, hogy együtt gyűlöljétek és mocskoljátok a magyarokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!