Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Olyan nagy a jólét fent...

Olyan nagy a jólét fent Pesten, hogy a Liget, a CEU meg a civilek az emberek legnagyobb gondja?

Figyelt kérdés
2017. jún. 4. 11:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván most te is csak trollkodsz. Budapesten a fiatalok 25-34-es korosztálya 56%-a MÉG a szüleivel lakik, mert képtelenek megfizetni a nyugatiak turisták által felemelt ingatlan/albérlet árakat. Aki felköltözik pestre vidékről, az társbérletben, vagy szobatárssal tud nyomorogni. Az IT fejlesztőkön kívül majdnem mindenki szarul él. Ez a pesti helyzet manapság.

Az, hogy a 2 millió emberből, jelentéktelen mennyiségű unatkozót össze tudtak verbuválni, az semmi. De ez is azt mutatja, hogy nincs pénzük, ingyenes tüntetésekre járnak. Ha nekem lenne pénzem sütkéreznék a Galapagosz-szigeteken félmeztelen bennszülött lányokkal, nem a koszos Budapest utcáin örjöngenék proletárok társaságában...

2017. jún. 4. 12:53
 12/18 anonim ***** válasza:
95%

A CEU-n nem maga az egyetem a fontos. Lehetne CEU, BME vagy akár a Miskolci Egyetem, a lényeg az, hogy mondvacsinált oknál fogva be akar záratni egy egyetemet a kormány. Ráadásul egy hét alatt, amennyi idő alatt át se lehet tanulmányozni egy törvény javaslatot, nemhogy érdemi vitát folytatni róla. Valamelyik fideszes vezető kitalálta, meg lett mondva mire kell szavazni és kész, megszavazták.

A Liget részben mindenkit érint. Itt is az építkezés, a korrupció miatt háborognak a nem pestiek, a zöld terület csökkenése és hasonlók tényleg csak őket érintik. Bár megjegyzem más nagyvárosokban, metropoliszokban mint New Yorkban is, a zöldesítés a "menő". Zöldtető, tetőkert, fák és virágok az utcán, stb.

Képek: [link]

[link]

[link]

A civil szervezetek korlátozása szintén országos jelentőségű, több százezer embernek segítenek évente, adományokból tartják fent magukat erre amelyik meg meri szólni a fidesz politikáját, lekorlátozzák, ellehetetlenítik. Érdekes hogy itt is azokkal volt a gond, amkk megszólták a sajtó szabadságot, a demokrácia ellenes intézkedéseket és nem pl: a CÖF-fel, ami állami pénzen plakátol a fidesz mellett vagy épp Brüsszelbe megy tüntetni a kormányért.

2017. jún. 4. 12:58
 13/18 anonim ***** válasza:
9%

Kár hogy számtalanszor elmondta nagyon sok ember, hogy NEM AKARJÁK BEZÁRATNI A CEU-t!

Egyszerűen csak ugyan azok a szabályok vonatkoznak rájuk, mint bármelyik másik egyetemre ma Magyarországon.

Ti akik állandóan a jogon meg az esélyegyenlőségen lovagoltok, miért nem tetszik ez nektek?

2017. jún. 4. 13:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
13# éveken át minden szabályt betartottak, aztán hirtelen törvényt módosítottak egy hét alatt ( ezt már kiemeltem a 12-es válaszban ), ami következtében hirtelen több szabályt is megszegett az egyetem. Valahogy sikerült úgy módosítani azt a törvényt, hogy kizárólag csak a CEU-t érintette, ami pedig Soroshoz köthető. Soros a kormány egyik kedvenc ellensége Brüsszel és a migránsok mellett. Véletlen egybeesés lenne? Én nem hiszek a véletlenekben. Főleg nem politikában.
2017. jún. 4. 14:35
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

14-es:

Akkor ezt mivel magyarázod?

[link]

Most biztos azt fogod mondani, hogy a pecsétek, és a dokumentum is hamis. Ha az lenne, több oldal is bűncselekményt követne el, és nem érné meg nekik lehozni a cikket a büntetés miatt.

Ha ezt és hasonló szabálytalanságokat orvosolják, akkor minden további nélkül működhet tovább.

Személyes véleményem viszont az, hogy egy egészséges társadalomnak semmi szüksége a szadomazo és gender elméletekre.

2017. jún. 4. 15:49
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

11.46

Budapest nem pestieké, hanem Mo- fővárosa, a magyaroké.

Nézd meg, a zöldterület több lesz a tervek szerint.

Más kérdés, hogy nekem sem tetszenek az épületek tervei, mi a fenének kellett idegenekkel terveztetni, nem tudom. Makovecz jobb lett volna.

2017. jún. 17. 15:26
 17/18 anonim ***** válasza:

A CEU pillanatok alatt rendezni tudná, ha akarná, a helyzetét. Nem akarja, mert a rendetlenség jobb nekik.

Amerikában adócsalás, másutt fedőtevékenység, az a szerepe.

A civilek meg 99 %-ban tényleg azok, de akik csak fedőtevékenységnek használják, azokat meg kell nevezni. Mert nem mindenki tud utánanézni, leellenőrizni, hogy kikkel kerül kapcsolatba.

Amikor valami kaját veszel, biztos megnézed, hogy miből csnálták, nem? Hogy tudd, hogy van-e benne műanyag, szója hús helyett, neadjisten MSG.

Ugyanez a helyzet a civilséget fedésből használó szervezetekkel. Írjuk rá az összetevőket, hogy tudjuk mit eszünk.

2017. jún. 17. 15:37
 18/18 anonim ***** válasza:

16!-os látom sikerült benyelned a zöldterülettel kapcsolatos fidesz propagandát.

Nem mindegy, hogy van egy 2 négyzetméteres zöldterületünk ahol csak a fű él meg, mert alatta fél méterrel ott a vasbeton vagy van egy 1 négyzetméteres zöldterületünk ahol egy fa áll. Pl: olyan 70-80 éves fa mint amelyeket kivágtak.

2017. jún. 18. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!