Miért ilyen lassú az építkezés Magyarországon?
Az Empire State Building 1930 körül épült ( nem tudom pontosan, '30 vagy '31 talán ) és alig egy év alatt felépítették.
Az 1-es metrót ( legalábbis az első 4 km-t ) az 1890-es években alig 1,5 év alatt felépítették.
Ehhez képest ma, Magyarországon mi megy?
4-es metró 7 km, 2006-2013 között épült ( '14-ben adták át ), egy 10 emeletes épület felhúzása pedig 3 évig eltart. De miért? Miért ilyen lassúak az építkezések, amikor a pénz megvan rá?
"Az uniós csalás elleni hivatala is fideszes szerv? Mik ne vannak..."
Nocsak...csak nem arra az OLAF-ra hivatkozol, amit valamelyik nap belinkeltem neked, hogy hogy áll a korrupció itthon? Csak aztán eltűntél, mint szürke szamár a ködben...
A nyilvánosságra hozatalt illetően gondoltam, de mind1 is, mert én úgy vagyok vele, hogy ha a baloldal csalt 2010 előtt ezügyben, akkor feleljenek érte bizonyám! Derüljön ki az igazság!
"Nocsak...csak nem arra az OLAF-ra hivatkozol, amit valamelyik nap belinkeltem neked, hogy hogy áll a korrupció itthon? Csak aztán eltűntél, mint szürke szamár a ködben...
"
Az olafnak van ilyen jele jelentése? mert az amnesty balos köröket kérdezgető "felmérése" annyira nem izgat
Nálunk Miskolcon egy melós elvállalta volna,hogy ingyen leburkolja a város egyik nevezetességének számító kilátót,ami a belváros fölé magasodik.
Ha az önkormányzat állta volna a burkolóanyagot,akkor ő ingyen megcsinálta volna a munkát,azonban az önkormányzat nemet mondott,meg sem indokolták hogy miért.
Selmecici Gabriella szavaival élve: "Csak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!