Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen lassú az építkezés...

Miért ilyen lassú az építkezés Magyarországon?

Figyelt kérdés

Az Empire State Building 1930 körül épült ( nem tudom pontosan, '30 vagy '31 talán ) és alig egy év alatt felépítették.

Az 1-es metrót ( legalábbis az első 4 km-t ) az 1890-es években alig 1,5 év alatt felépítették.

Ehhez képest ma, Magyarországon mi megy?

4-es metró 7 km, 2006-2013 között épült ( '14-ben adták át ), egy 10 emeletes épület felhúzása pedig 3 évig eltart. De miért? Miért ilyen lassúak az építkezések, amikor a pénz megvan rá?

2017. jún. 1. 21:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Az uniós csalás elleni hivatala is fideszes szerv? Mik ne vannak..."

Nocsak...csak nem arra az OLAF-ra hivatkozol, amit valamelyik nap belinkeltem neked, hogy hogy áll a korrupció itthon? Csak aztán eltűntél, mint szürke szamár a ködben...

A nyilvánosságra hozatalt illetően gondoltam, de mind1 is, mert én úgy vagyok vele, hogy ha a baloldal csalt 2010 előtt ezügyben, akkor feleljenek érte bizonyám! Derüljön ki az igazság!

2017. jún. 1. 22:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem kérdező, nem a pénz a feltétel. Az akarat és szakértelem. E kettő hiányában minden lassú és rossz. Tudod te milyen nehéz vaktában építkezni? Állandóan kérdezgetve. Miközben a lopással vannak elfoglalva. Mit csodálkozol?
2017. jún. 2. 12:25
 13/14 anonim ***** válasza:

"Nocsak...csak nem arra az OLAF-ra hivatkozol, amit valamelyik nap belinkeltem neked, hogy hogy áll a korrupció itthon? Csak aztán eltűntél, mint szürke szamár a ködben...

"

Az olafnak van ilyen jele jelentése? mert az amnesty balos köröket kérdezgető "felmérése" annyira nem izgat

2017. jún. 2. 12:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Nálunk Miskolcon egy melós elvállalta volna,hogy ingyen leburkolja a város egyik nevezetességének számító kilátót,ami a belváros fölé magasodik.

Ha az önkormányzat állta volna a burkolóanyagot,akkor ő ingyen megcsinálta volna a munkát,azonban az önkormányzat nemet mondott,meg sem indokolták hogy miért.

Selmecici Gabriella szavaival élve: "Csak"

2017. jún. 2. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!