A közszolgálati tévén érettségire felkészítő műsor megy. Ez a baloldal szerint a híres népbutítás?
"Persze, tudom a baloldal nem érzelmek alapján vagdalkozik, kritikáját kellően megalapozza, mielőtt erős hangvételt venne fel."
Azért hithűként ilyeneket pampogni és számonkérni a másikon mindig vicces :-D
Mellesleg belenéztem, idézek: "aaaa", "őőő" "aa"... :-)
És hányan is néznek M5-t? Hányan M1-et? Demagóg szar vagy prolikám...
M5?:D Jézusom, én az M2nél lemaradtam:D
Köszönöm Kérdező, hogy méltattál válaszra, illetve hogy bocsánatot kértél a fölösleges vádaskodásért. Pfff -.-'
"de 79% úgy volt hogy a kormánynak a buta emberek kellenek!
most hogy van ez?!"
Tudod, mostanság olyan szép dolgokat mond Gyurcsány is, pedig eléggé elkú*ta a kormánya alatt... Most hogy van ez?! Szerintem akkor válasszuk meg újra! :D (nehogy komolyan vegye valaki)
"Kizárólag provokatív céllal kiírt trollkérdés, törölhető.
"
ballerkának provokáló a valóság :(
gondolkozz el rajta haver, hogy minden amit lenyomtak az orbángyűlöletre fogékony agyadba az mennyire is volt objektív
Magadból indulsz ki. Nem tagadnám le. De akkor dobd át privátba, nekem oszt mindegy. De kettőt-hármat azért mutass.
Ha tényleg én vagyok, nem fogom letagadni. Képes vagyok beismerni, ha tévedek. Úgy látom, hogy ez rólad kevésbé mondható el, hisz inkább dumálsz, mint hogy mutatnád. Ha lenne mit, tudnád mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!