Ha a baloldal hatalomra kerül újra szét fogja verni a középosztályt?
"értem én hogyan működik a többkulcs,"
Bizonyítsd.
"amíg többen akarnak egy rendszerben adni, mint kapni addig az adó egy büntetés "
A rendszer addig nem tud többet adni, amíg ő sem kap semmit. Az persze más kérdés, hogy a jelenlegi rendszer nem is akar adni.
"most azért fizessek, hogy pl önkormányzati bérlakásuk legyen akik egyébként nem tehetnék meg, hogy budapest belvárosában lakjanak? "
Igen, mert nekem és a családomnak nem jutott önkormányzati bérlakás, mikor az utcára tettek minket és elárverezték a házunkat, amiből egy fityinget sem kaptunk. Remélem érted mire akarok kilyukadni (megsúgom, nem kisebbségi vagyok, és azt a házat saját kezűleg építette a családom)
Az adójáért senki se kap közvetlen ellenszolgáltatást, de amíg ez az elvárás és emiatt nő a fekete/szürke gazdaság, az adó megtagadás stb. addig a közvetett szolgáltatások is csak akadozni fognak.
Középosztályt főleg a Fidesz verte szét.Utóbbi években igen látványosan.
Vona is mondta pár éve:A Fidesz a gazdagok pártja.
Nálunk nincs középosztály csak minimálbéres,és "kifizeti a számlákat,de nem él nagy lábon" kategória.
Na,ebből van rengeteg.
A családi adókedvezménnyel pedig ezek nem sokra mennek.
Ellenben a gazdagok egyre gazdagabbak,és a baloldal helyesen őket akarja megadóztatni.
Azt kell megadóztatni,akinek van,akitől el lehet venni,nem attól akinek már a bőrét is lenyúzták.
"Hol van itt középosztály te idióta?!"
Londonban. Azt már innen senki nem tudja szétverni... Idén csatlakozik hozzájuk 370ezer középosztálybeli. (KSH)
300 nettót keresek, mint egyszerű pályakezdő mérnök-informatikus
egyébként teljesen átlagos az ilyen bér
kijön belőle a 120 ezres albérlet, nem mellesleg 16500-at adózok minden hónapban tisztán
akinek 120 ezer nettós állásra futja az miért akar budapest belvárosában lakni, amikor állása meg egyébként is legközelebb csepelen van?
mire jó ez? miért pazarolja az önkormányzat a vagyonát? és a legfontosabb, hogy ezek után még miért tartja a markát az én pénzem után?!
ott az önkormányzati vagyon, tessék felelősen használni, és akkor lesz pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!