Szerintetek az ellenzéki politikusok látják ezt és homokba dugják a fejüket vagy nincs is róla tudomásuk?
Gyakorlatilag bárki és bármilyen programmal előállhat ebben az országban, ha nem jelenti ki, hogy a kerítés és a migránspolitika maradni fog.
és bárki, bármit megtehet, ameddig az átlagember azt látja, hogy inkább él szegénységben, mint a biztonságát veszélyeztetve. (Maslow-piramis)
A ellenzék direkt hagyja ezt figyelmen kívül?
szerintem nincs itt probléma, a kérdésre szeretnék választ kapni, nem az én politikai nézeteimet akarom másoktól megismerni, köszönöm.
Egyszerűen érthetetlennek tartom, hogy a Fideszt szerintem nevetségesen egyszerű lenne megbuktatni, mert ahogy a 8. válaszban írja valaki, az első a kerítés kérdése a választóknak (és mellette sokkal többen vannak, mint ellene) és utána jönnek a gazdasági kérdések.
Engem nem érdekel, hogy ez jó-e vagy sem, én csak nem értem az ellenzéket.
Akkor hadd mondjam el egyszerűbben. Az embereknek nem a kerítés kérdése a legfontosabb. Az embereknek az a legfontosabb, hogy az "ő oldaluk" nyerjen. A kerítés csak az egyik a magyarázkodások végtelen sorában. De ha megnézed a statisztikákat, akkor az emberek változtatják a véleményüket, hogy megfeleljenek a saját oldaluknak. Nem pedig az oldalukat változtatják, hogy az megfeleljen a véleményüknek. Az igazság az, hogy a választók túlnyomó többségének nincsen véleménye.
https://www.youtube.com/watch?v=pLGTHjw9kn8
Nézd, ez az ember a magyar választók 80-90%-a. Nem az MSZP migránspolitikájával van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!