Akinek nem tetszik Magyarország és nincs mit veszítenie, az miért nem lép le valami jó klímájú, tengerparti helyre?
Figyelt kérdés
Mint például Madeira, Görögország meg ilyenek.
Én éppen ezen gondolkodom, hogy megyek, mint az öreg.
2017. jún. 1. 08:34
11/18 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon jó. :)
Nagyon szimpatikus az ismerősöd és a hozzáállásotok.
2017. jún. 1. 11:04
12/18 anonim válasza:
Szegény kérdező, de nagyot fogsz koppanni, ha felébredsz. Akkor is, ha vannak meglepő esetek (én elhiszem az ausztrál mesét, de ez ezerből ha egynek jön be. Az illető egészen biztos nem úgy fogalmazna, ahogy te).
A te szöveged, a te beállítottságod (ha valóban ez) egy ingyenélő álmodozó lelkivilága. Csodás dolgokat képes elképzelni és pocsékul él.
13/18 A kérdező kommentje:
Van félretéve 3 millió forintom, abból már el lehet indulni. :)
2017. jún. 1. 11:46
14/18 anonim válasza:
Azért elég szép számmal lépnek le az emberek, csak nem.az említett helyekre, hanem.a gazdaságilag jóval stabilabb országokba.
15/18 anonim válasza:
AZ ember 6 hét alatt szokik hozzá bármihez. Ezért van az, hogy amikor sz** munkát kell elvállalnom, akkor hat héten belül dobbantok és inkább ugrálok közöttük, hogy soha ne szokjak hozzá a hígf**hoz.
16/18 anonim válasza:
Mert csak mindenkinek a szája nagy. :D
Mondjuk én az általad írt helyekre sem nagyon mennék...
17/18 anonim válasza:
Mert ez a hazája, amit szeret. Kár, hogy te ezt az érzést nem ismered. Sajnállak érte. És azért is, mert - úgy látszik - csak a pénz az istened.
18/18 anonim válasza:
17, szeretgetheted a hazádat orrvérzésig, amikor az le se szar téged, a vezetőivel együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!