Az origo most miért kezdett el Botka ellen is uszítani?
Hát azt kizártnak tartom ,hogy félnének tőle. Hisz semmi okuk rá. Botka egy ilyen programmal magától is ellehetetleníti a pártja esélyeit és saját magát is. Simán el tudom képzelni, hogy Orbán lefizette Botkát, hogy ilyen nevetséges rákosista programmal álljon elő ezzel biztosítva a fidesz további hatalmát.
Az origó propagandagépezetben meg gondolom csak nem akarnak olyan egysíkúnak látszani mint amilyenek valójában, ezért néha az ilyen kis senkiket is megpiszkálják, mint ez a Botka.
Szerintem már rég itt volna az ideje, hogy megszabaduljunk a Fidesz-MSZP tengelytől is valami más pártnak adjunk esélyt.
A 444 tökéletesen rávilágít a lényegre, nem "anarchists migránssimogató terroristapárti soros-bérenc homokozópárti szerencsétlen Fideszt támadó" akármi lenne!
Az igazság sokkal jobban fáj sok agymosottnak, mint az, amikor Orbánék a képünkbe hazudnak, és uszítanak ország-világ ellen!
Mert, neked mi a véleményed, "kedves", vagy t3tves 45-ös? ;)
Jobban díjazod a lejáratást, provokációt, gyűlöletkeltést?
Akkor váljon egészségedre, ha bedőlsz a kormány propagandának!
A Fidesz-KDNP nem kormányoz, hanem naphosszat, 0-24h gyűlöletet szit, ellenségeket keres, önmagukat fényezik, hogy ök aztán "mindenben tökéletesek"...
Ezt hívják abszolut hazugságnak!
Most őszintén, te okos vagy, normális, értelmes és mindenben hibátlan?
Most mondj igazat!
Mert én biztos, hogy nem, de sekni sem tökéletes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!