Mi sérti a demokráciát?
Számomra a Magyar Gárda.
Hogy miért?
Egy pártnak sem lehet párthadserege. A jobbiknak van.
És ne mondjátok jobbikosok, hogy nincs köze a gárdának a jobbikhoz, az csak egy civil szervezet, aki árvíz idején zsákokat pakolgat.
Ha ennyi lenne, akkor nem kéne egyenruhában massírozni fel alá, közbe vezényszavakat végrehajtva, mint a katonáknak.
még hozzátenném, hogy persze nem lehet minden kérdésben népszavazást indítani, de sok minden van amiben tudni, hogy a többség nem akarja, mégis úgy lesz.
illetve ami a legjobban jelen van nálunk az a manipuláció. elhitetik veled, hogy te valamit akarsz amit igazából nem.
másodikra természetesen ne hallgass, hülyeséget beszél, csak a gyűlölet beszél belőle.
Minden országban a kormánynak azaz egy pártnak van saját hadserege, rendőrsége, tűzoltósága, stb, őket hívják közszolgának. Ők a kormány parancsainak engedelmeskednek, még fizetést is kapnak tőled. ez valahol normális is.
a gárdával nem gond, hogy egy párthoz kapcsolódik. csak sablonszöveg.
A kérdés feltevésekor kíváncsi voltam, mikor jön elő a Jobbik meg a Gárda :)
Én kifejezetten jónak tartom a Gárdát, szükség van rájuk! Ahogy a jobbikra is.
"Számomra a Magyar Gárda. "
a magyar gárdába hazafiak lépnek be
ha téged ez sért nagyon le tudlak sajnálni
éljen a magyar gárda
szebb jövőt
látod én jobbikosként tudok úgy nyilatkozni,hogy nem pártról beszélek:)
és még mi keresünk mindenhol ellenségképet....
"Mi sérti a demokráciát?"
az ilyen hagyó félék...
Nem kell belépni, persze, de nem kell azt se mondani, hogy a Gárda egy félelemkeltő, ellenséges szervezet...
Nem tesznek ők semmi rosszat, akk mér lenne okunk félni Tőlük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!