Mennyi annak az esélye, hogy Magyarország legalább Románia szintjére képes felzárkózni?
Figyelt kérdés
2017. máj. 27. 20:01
3/14 anonim válasza:
Hát, én a második hozzászólóhoz csatlakoznék. Románia szintjére, egyelőre ne akarjunk "felzárkózni".
4/14 anonim válasza:
Jajj, már megint ez a legenda, hogy a románok már előttünk járnak? :D Nézzétek már meg a saját szemetekkel, könyörgök!
6/14 anonim válasza:
Románok hozzánk járnak dolgozni, olyan mennyiségben, hogy már külön részleget kellett nekik létrehozni román irányítással. Gondolom mert otthon akkora a fejlettség hogy már látni akartak jo dolgokban egy elmaradott országot.
7/14 anonim válasza:
románia dinamikusabban fejlődik, ettől függetlenül még mindig évekre vannak tőlünk hál'istennek..
8/14 anonim válasza:
Jartal mar a nagy fejledt ,pc, europai szinvonalu elottunk tarto Romaniaban? :D
9/14 anonim válasza:
Dehogy járt. A falu határát se lépte még át. A kutúrház eifijét fogta be most is
10/14 anonim válasza:
Én 31 éves vagyok ,erdélyi és még mindig nem látom, hogy miért volna Románia jobb, csóró, korrupt, ország, Magyarország még mindig magasabb szinvonalon van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!