Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van-e kormánypárti portál?

Van-e kormánypárti portál?

Figyelt kérdés
Mert pl. a Kuruc.info a Jobbik hanyatlásával tartalmilag elsilányult, mind több és több valótlanságot állít és még lelkesen hírdeti is azt...

2017. máj. 27. 09:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
#9: Látom, szövegértelmezési problémáid vannak. Én csupán arra utaltam, amivel soraid alapján, te is tisztában vagy: szó sincs ma "ballibsi" média túlsúlyról.
2017. máj. 27. 16:51
 12/17 anonim ***** válasza:
hát akkor minek nevezed, hogy a sajtó 2/3-a baloldalon elkötelezett?
2017. máj. 27. 17:08
 13/17 anonim ***** válasza:

12es, ezt alátámasztanád?

Pl TV csatornák terén van egy RTL meg egy ATV ami balos, minden más kormánypárti. Rádióból egyetlen baloldali állomást sem tudok:D

Sorold már fel akkor, mik alapján állítod, hogy a média 2/3-a balos! És most válaszolj is, nem úgy ahogy szoktál..

2017. máj. 27. 17:14
 14/17 anonim ***** válasza:
81%

# 13

Mondjuk én azt sem értem, pl. az RTL-t miért bélyegzik meg balosnak, csak mert erősen kormánykritikus.

2017. máj. 27. 18:13
 15/17 anonim ***** válasza:

14es, az is igaz:D Ha már valakinek nem egyezik a véleménye a kormánnyal, neadj'Isten kritizálni meri a lépéseit, már egyből "ballipsi".

De tegyük fel, hogy ez a szélsőséges vélemény érvényes, és minden ami nem kormánypropaganda (és foglalkozik politikával) az balos. Még így sincs igaza a 20%-osnak:D Csak szarik belátni, hogy rendszeresen hasára ütve mond valamit, aztán ha bizonyítania kellene, inkább nem reagál.

2017. máj. 27. 18:20
 16/17 anonim ***** válasza:
#12: Csúsztatásnak? Hazugságnak?
2017. máj. 27. 22:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Az előbb felsoroltak mind azok, de kiegészíteném az Origoval is, ami nem annak indult, de felvásárolták, ahogy az indexet is, fel akarták, de arról egy hajszállal lecsúsztak. Nyilván nem teljes még a kép, van még ezen kívül is.

Ezekkel egyébként az is a gond, hogy rendre tömik iszonyatosan sok közpénzzel. Látszólagos állami megrendelések által.

Ha nem csak az internetre szorítkozunk, hát akkor rengeteg van. Szinte az összes ingyenes helyi újság, rengeteg újság és tévé. A köztévék, közrádió egyértelműen, de még maga az MTI is elfogult. A TV2 és még egy rakás kereskedelmi tévé, rádió.

2017. máj. 27. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!