Miért nincs agglegényadó?
Manapság egyre gyakrabban hallani arról, hogy fogy a magyar népesség létszáma, egyre kevesebb a házasságkötés és az újszülöttek száma. Az interneten olvastam, hogy:
"A kutatók a 2000-es évek elejére várták a Ratkó-korszak harmadik "robbanását", ez nem következett be, sőt, több mint negyedmillióval csökkent azóta a népesség. Nemcsak az 50-es évek első felének abortusztilalma volt ellentmondásos, hanem a népesedéspolitikában ezután bevezetett liberalizáció is. Hatásai ma is érezhetőek."
Szerintem pedig mind a népesség, mind pedig a házasságkötések gyors csökkenése egyebek közt azért van, mert bolond lenne az a férfi, aki házasságkötést vállalna, amikor ingyen is annyi nővel kefélhet, amennyivel csak akar. Vagy talán tévedek? Nem hiszem. Ugyanis amíg 1980-ban, a rendszerváltásra és a hadkötelezettség megszüntetésére készülődők be nem szüntették az agglegényadót, korántsem volt annyi paráználkodás, mint manapság. Pedig azt még a bibliai tízparancsolat is tiltja. Csak éppen a magát kereszténynek mondó jelenlegi kormányok nem akarnak tudni erről. Vajon miért?
Én támogatom, hogy legyen ilyen Magyarországon.
Legalább előbb dől be a diktatúra, mert minden épeszű ember menekül majd innen.
Tartsa el mindenki a kölkeit!
Elég az élősködőkből!
Mi köze a szexnek a gyerekvállaláshoz?
Szerint valaki azért házasodik,hogy legyen kivel szexelni?
Vagy te csak akkor szexelsz,amikor gyereket csinálsz?
Idióta vallási fundamentalizmusodat meg költöztesd a közel-keletre,mert oda való.
Dehogy nincs, csak az előre borítékolható országos felháborodás miatt okosban oldották meg: először bruttósították a fizetéseket, felnyomták a jövedelemadót - aztán adókedvezményt adtak a gyerekcsinálóknak.
Az emberek meg benyalták, hogy nincs gyerektelenségi adó... na ezért fogok hamarosan elhúzni ebből az országból, a sok ingyenélő szapora meg termelje csak meg magának a gyes-gyedet-adókedvezményt, ingyenoktatást-közlekedést-egészségügyet meg amit csak akar.
Az tényleg komoly, hogy én keresek 130at míg a munkatársam 200-210et. (4 gyereke van)
És röhögve a képmbe vágja.
-Mi van more, nem működik a pisztoly nem tudsz gyereket csinálni?
-He te is kapnád a jó pénz more.
-Jajj mi van veled jófijúú!?
Azt hozzáteszem kétszer többett dolgozom nála. Az csak menősködni (kit hogyan ütött ki a diszkóba) Meg a nőknek szövegelni tud. (kinek, hogy verné az arcára a g...jét, stb értelmes megnyílvánulásokkal.
Szerinted a mai gyerekeket mennyire fogja érdekelni, hogy öreg vagy és gondoskodni kéne rólad?
Alig várják majd, hogy véged legyen és örököljenek. Abiből vehetnek bmw/audi/merci egyébb raj autókat, luxus cikkeket, szteroid, talán még drogok.
A mai 50évesek is sz..nak a szüleikre, nem hogy a mai kis nyominger generáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!