Miért terjedt el ennyi liberális az oldalon?
"Én is 63-as vagyok. Szerintem a következő trollkérdés az lesz hogy miért terjedt el ennyi 63%-os az oldalon."
:D És ezt a kérdést valami 18%-os fogja feltenni és egy 21%-os jól egyet fog érteni vele :D Csípi a szemüket, hogy egyre több rendszerkritikus van...és nem csak ezen az oldalon.
Nem "terjedtek" el, hanem lényegében ugyanazok a bohócok verik magukat most is itt a nap 24 órájában mint 3-4 éve mondjuk átlagban, hanem sok jobbos unt már rá az állandó "objektív" (egyoldalú) bannoltatásra, radíroztatásra. :D
Én is már csak szórakozni járok ide, és nem egy-két éve már, így ebből kifolyólag már "átlátom" a dolgot, ameddig én is rá nem unok. :)
Egyébként itt nem a "fidesz-gyalázó" kérdés a sok, hanem a frusztrált magyarellenes, és hasonló. :P
# 19
Jobbos alatt fideszesek értesz? Mert a Fidesz az marha messze van ám a jobboldaltól.
"Mert a legtöbb liberáli munkanélküli csak él bele a világba. Várja az alapjövedelem bevezetését."
Lol persze, oltsunk csak csuklóból aki nem ért egyet a gondolkodásunkkal.
Egyébként mivel a Fidesznek egyre vérlázítóbb húzásai vannak, és egyre több ember nem ért velük egyet, természetes, hogy ez itt is megjelenik. A liberális csak egy címke. Én ezt nem aggatnám rá senkire se, azért mert nem ért egyet a Fidesszel. Szóval nem a liberális több, hanem a Fidesz ellenző.
"Jobbos alatt fideszesek értesz? Mert a Fidesz az marha messze van ám a jobboldaltól."
Nem! Hanem általában véve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!