Miért terjedt el ennyi liberális az oldalon?
Megmered mondani a neved?
Kíváncsi vagyok a toplistán hol vagy...
Mennyi ennyi?
2-3 ember irkálgat fejenként 2-3 profilról.
"Az elsőnél a pont, 63% már meg is érkezett. "
Én is 63%-os vagyok, remélem nem addig terjed az értelmed, hogy azt hiszed egyetlen 63% itt tanyázik az oldalon 0-24-ben. Bár ha beretva éles elmédtől ennyi telik akkor csak a fidesz szinted hozod vele:DDD
A kérdéshez azt hozzátenném a fájó igazság a korrupt fideszt és ideológiáját mindenki rühelli. Nem is értem miért álltatjátok folyamatosan magatokat azzal, hogy a libsik így meg úgy. A Jobbi is és a jobbikosok is meg minden egyéb kevert ideológiájú pártocska is.
Sőt akinek imádottját már a saját néppártja is megveti az ne erőlködjön már ilyesmivel, vérciki.
18%,van egy érzésem,hogy te sem leszel mindig 18%.
Valszeg egyre kevesebb,ahogy egy bérkommentelőhöz illik:)
Nem tudom, észre vetted-e, de a Jobbikosok sem rajonganak ám a Fideszért. Eleve teljesen már értékrendet képvisel a két párt.
A Jobbiknak tényleg vannak jobboldali nézetei, néha akár erősen szélsőségesek is. A Fidesz azt hazudja magáról, hogy jobboldali, az általa pénzelt médiumok azt hazudják, hogy ők a jobboldali sajtó, csak hát ez nem igaz. Mert attól még, hogy mindent nemzetinek neveznek el, gyalázzák az EU-t, és meglovagolják a migránskérdést, még nem lesznek jobboldaliak.
Pl. egy igazi nemzeti párt miért hanyagolná el ennyire az egészségügyet és az oktatást? Miért módosítgatná úgy a munka törvénykönyvét, hogy utána reklámozhassa a kínaiaknak, hogy itt milyen jól lehet rabszolgát tartani? A tettekből derül ki, hogy egy párt milyen oldalt képvisel, nem abból, hogy ők most a jobboldal, mert hogy a ballibsi az pár éve remek szitokszó lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!