A Momentum egy ridegen, precízen, pontosan, tökéletesre megszerkesztett párt, valami mintha mégsem stimmelne vele?
Olyan steril az egész. Mintha egy laborban fejlesztették volna ki, hogy egy olyan párt jöjjön ki belőle, ami minden felszínes szemlélődőnek elnyeri a szimpátiáját.
Valahogy olyan rossz érzésem van velük kapcsolatban ,semmi szerethetőt, semmi érzelmet nem látok bennük, csak a hideg racionalitást.
Szerintem sem klappol valami.
De amúgy is csak egy rétegpárt marad, és szerintem a választások lezajlása után kb. alig fognak rájuk emlékezni.
Egyáltalán nem hihető, hogy ezek a törpepártok, civilek adományból élnek, miközben a tüntetéseken több milliós színpadokról üvöltenek drága hangtechnikával, óriás LED fal előtt, miközben kézzel-lábbal tiltakoznak a törvény ellen, hogy meg kelljen mondani, honnan van a pénz.
De mi szerethető lenne egy olyan pártban, akik azzal léptek a politikai életbe, hogy leszavazzák az olimpiát. Míg működik a "testnevelésből felmentettek" pártja, kizárt, hogy bármelyik sportoló, vagy sportember szeretné őket.
Mindig jönnek a libsik a "baj hogy sok pénzt küld az EU bla bla..". A NOB is támogatta volna anyagilag az olimpiát.
Sztem pedig a "nem akarunk dolgozni" kategoriaba sorolhato, feltunesi viszketegsegben szenvedo, mashoz nem erto fiatalok gyulekezete. Raadasul a velemenyeiket pont nem egy parthoz melto modon, demokratikusan fejezik ki, a parbeszed politikai modozatait valsztva azzal, hogy renitenskednek, festeket ontogetnek stb.
Magyarorszagob kb 260 part van. Minek? A penz miatt. Ennyi. A legnagyobb 4-5 partot meghagynam, a tobbi szunjon meg, mert haszontalan a letezesuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!