A magukat baloldalinak és/vagy liberálisnak nevező pártok miért nem próbálnak meg vidéken is népszerűek lenni?
Figyelt kérdés
2017. máj. 21. 13:12
1/3 anonim válasza:
Vidéken az emberek jobban nyugalomra,biztonságra vágynak.Nehéz megetetni velük,hogy a migránsok befogadása jó dolog,vagy a fészekrakó program az ő érdeküket szolgálja.
2/3 MolotovPunk válasza:
/Nehéz megetetni velük,hogy a migránsok befogadása jó dolog,vagy a fészekrakó program az ő érdeküket szolgálja./
Aha.És szerinted melyik migráns szeretne élni vidéken?
Szerintem túlnyomó többségük nem.
A Nyugat Európai országokban is úgy van,hogy többségében főleg pont NEM vidéken élnek migránsok,hanem inkább nagyobb városokban.Pl.London,Párizs egyes részein.
Persze,aki elhiszi a kormány kamu propagandáját és közTV-t néz éjjel,nappal az bedől ennek a rémhír mesének,amiket ott hazudnak...
3/3 anonim válasza:
Az MSZP konkrétan már csak vidéken népszerű, lol.
A liberális pártokat én sem értem, azok az elmúlt 10 évben tényleg csak a körúton belül működtek, de gondolom megvan ennek az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!