Az Unio elfogadta Vona Gábor bérunioval kapcsolatos
előterjesztését. Ha jövőre a Jobbik kormányra kerül,
akkor ezt a kezdeményezést hogy tudja kivitelezni a Jobbik
kormány?
Nem fog kormányra kerülni, de nem is tudná sehogy kivitelezni. Azt már nem is említem, hogy Vona kiakar lépni az EU-ból.
2017. máj. 24. 07:45
2/12 anonim válasza:
Igen, jól megmondjuk a német multiknak, hogy mostantól 400 ezer forintos nettó fizetést adtok a dicső magyaroknak és helyreáll a rend. Mindenki mosolyogni fog és boldog lesz, mert beköszönt az árja jólét.
2017. máj. 24. 07:53
3/12 EagleHUN válasza:
1-es
Nem akar kilépni! Csupán farplayt akar!
Amúgy is Orbán miatt fognak kib@cni minket de mindegy.
Ha az elkövetkezendő 1 évben még több ügyet buknak be a narancsok, jó eséllyel a Jobbik is nyerhet még. Azaz ez még egy nem lejátszott meccs! Hirtelen és nagy változások is jöhetnek még! A 2/3-ad viszont végleg elvész a narancsoknak, ez már biztos!
Kivitelezhető. Azt nem mondták mennyi idő alatt és hogyan! Okos törvényekkel meg lehet oldani mindent!
2017. máj. 24. 07:59
4/12 anonim válasza:
Ez a bérunió egy akkora beteg, komcsi baromság, hogy az valami hihetetlen.
Egy elsőéves közgazdász kiröhögi az egészet.
2017. máj. 24. 08:04
5/12 anonim válasza:
Nem, nem is egy elsőéves közgazdász. Inkább egy normális ember, aki 10 percet gondolkodik.
2017. máj. 24. 08:05
6/12 anonim válasza:
Persze ez most jól hangzik, csak 1 valaki mutassa már nekem tervezet vagy egyáltalán valamilyen hivatalos nyilatkozatot, hogyan is akarják ezt végrehajtani. Én ezzel kapcsolatban semmit nem találtam.
2017. máj. 24. 08:09
7/12 anonim válasza:
Nem 400 ezres fizetéseket akar, hanem, hogy közelebb legyünk amennyire lehet az uniós bérekhez.
2017. máj. 24. 09:18
8/12 anonim válasza:
Mindenki szeretne magasabb béreket,de jelenleg ez nem lehetséges.Majd ha az egy főre jutó gdp duplája vagy háromszorosa lesz a mostaninak.Jó ez nem években mérhető hanem évtizedekben esetleg egy évszázadban.Aki mást állít az hazudik.
2017. máj. 24. 09:23
9/12 anonim válasza:
Én meg Nógrád megyében szeretnék budapesti béreket.
Na, mi az akadálya? Gyerünk!
2017. máj. 24. 10:40
10/12 anonim válasza:
1, az EU nem fogadott el semmit. Csak meg leeht kezdeni az aláírásgyűjtést. (1 millió aláírás kell 7 EU-s országból és akkor a bizottságnak "komolyan foglalkozni kell vele". Ergó megvitatják, elmondják hogy a bérunió baromság és a dolog le van rendezve)
2, a bérunió megvalósíthatatlan, egy baromság, sőt kifejezetten káros gazdasági elképzelés. Szóval sehogy sem lehet kivitelezni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!