Magyarország elfogy? Vélemények? Cikk lentebb
Ez a 370 ezer erősen lebecsülő adat.
Kezdjük azzal, hogy engem például meg sem kérdeztek. Nem hogy most, de leginkább soha. Hány ember lehet még rajtam kívül, akit nem kérdeztek meg?
"Mi a probléma? Majd a hazafi prolik eltartják az országot."
Ők a Magyar Árja Faj.
Most lehet ,hogy csak gúnyolódsz, de a Tudás Népének semmi sem lehetetlen. Ezt jól jegyezd meg, lipsi provokátor!
ha azt kérdezték volna, hogy hány ember tervezi megnyerni a lottó 5-öst akkor hányan jelentkeztek volna?
"27 százalékuk pár hétre, esetleg hónapokra, 28 százalékuk 3–5 évre települne ki."
Nyári munka nélkül 270 ezer ez a szám ha a 3-5 éveseket is vesszük akkor 165 ezer marad ami még mindig nem az a szám ami egy év alatt kivándorol.
Aki menni akar az menni fog de a többség kényelemből, a családi, barátai kötelékek miatt letesz az ilyen irányú terveiről.
Nincs is azzal semmi baj ha egyesek kimennek és fejlesztik magukat külföldön, csak ha egy mód van rá ne a "wc pucoló iparba" menjenek, mert onnan nem sok hasznos infóval vagy tőkével fognak hazatérni.
Szerintem komoly bajok vannak abban, hogy hogyan éljük meg a mai Magyarországot, nem tenni akarnak a fiatalok hogy jobb legyen hanem menekülni oda ahol már mások kikaparták a gesztenyét.
"nem tenni akarnak a fiatalok hogy jobb legyen"
Dehogy nem. Őket szoktátok Soros-bérencnek hívni.
Ezért maradjanak itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!