Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszre szavazók, nem vagytok...

Fideszre szavazók, nem vagytok megdöbbenve, hogy Orbán illiberális államozik, Sorosozik, Simicskázik? Pedig 88-89 környékén ő volt a legnagyobb liberális, Soros támogatta, és a későbbi években Simicska oligarchaságát élvezte.

Figyelt kérdés
Orbán ma azzal akar politikai tőkét kovácsolni, hogy ezeket hangoztatja. Hogy lehet ezeket az ellentmondásokat feloldani, hogy lehet Orbánra hiteles emberként tekinteni ezek után?
2017. máj. 21. 14:02
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

21.38.

Én is láttam; nem EU-s pénzBŐL-t mondtak, hanem pénz segítségével-t. Más.

Nézz utána, hogy a "támogatás"-oknak nevezett összegeknek mi a háttere.

2017. máj. 21. 22:54
 32/36 anonim ***** válasza:

Figyu. Én magasról teszek a politikára. Egy dolgot nézek csak, hogy hogyan és miből tudok megélni. Mióta ezek a tolvajok vannak hatalmon, 2×annyit keresek, ki fogom tudni fizetni a hitelemet, merek tervezni akár 1évet is előre. Baloldali kormányzás alatt ez nekem nem sikerült. Vajon miért?

Villanyszerelő szakmunkás alkalmazottként.

2017. máj. 29. 14:04
 33/36 A kérdező kommentje:

# 32

Mert válság volt.

2017. máj. 29. 14:19
 34/36 anonim ***** válasza:

"Én is láttam; nem EU-s pénzBŐL-t mondtak, hanem pénz segítségével-t. Más."

Valóban más, de pl nálunk itt az iskolaközpont csak EU-s pályázaton tud részt venni, olyan már évek óta nincs, hogy állami pályázat. Arra pályáznak, amire az EU kiír. Eredmény: van szép monitor, de ugyanakkor a 40 éves ablak kiesik a helyéről. A helyzet az, hogy Eu-s pénz nélkül egy sz.ros ablakot nem tudunk már kicserélni. De ugyanez van a középületekkel, utakkal, bicikliutakkal...önállóan már semmire se vagyunk képesek...

2017. máj. 29. 16:58
 35/36 anonim ***** válasza:

16.58.

Ez nem egészen így van. Az önkormányzatnak megvan a döntési joga, van, ahol cserélnek ablakot. Van, ahol inkább a munka nélküli dolgozóknak fizetnek.

De mindenütt így van, előbb jut pénz munkabérre, mint eszközökre, tárgyakra.

2017. máj. 29. 17:27
 36/36 anonim ***** válasza:

"Egy olyan országot gyarmatnak nevezni, ami eddig netto haszonélvezője volt az EU pénzügyének."

és cserébe mennyit talicskáztak ki? hány magyar vállalkozást folytottak meg?

ez valahogy mindig kimarad a mérlegből

2017. máj. 29. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!