Fideszre szavazók, nem vagytok megdöbbenve, hogy Orbán illiberális államozik, Sorosozik, Simicskázik? Pedig 88-89 környékén ő volt a legnagyobb liberális, Soros támogatta, és a későbbi években Simicska oligarchaságát élvezte.
Egyébként egy példa az illiberális demokráciára:
Ha én megszavaztatom, hogy xy menjen börtönbe, mert nem tetszik nekem a véleménye, és a többség is így akarja, akkor az úgy oké? Mondjuk a 16%-os válaszolóról indítok egy ilyen szavazást, és ha számára kedvezőtlenül alakul, akkor irány a börtön.
Egy szava nem is lehetne, hiszen ő éppen emellett áll ki.
Nem kell olyan messzire menni kérdező. A fideszes reggel mond valamit, aztán akár még aznap este elmondja az ellenkezőjét is.
Pl: Itthon: "Állítsuk meg Brüsszelt!" az EU-ban: "Elkötelezettek vagyunk az Európai Unió irányába!"
Ennyi!
hát nem ez inkább a liberális demokráciára jellemző :)
ahol ha nem nyilvánítasz menekültnek két bangladeshi gazdasági bevándorlót, akkor strassburg megvág 2 millió forintra migránsonként :)
"Pl: Itthon: "Állítsuk meg Brüsszelt!" az EU-ban: "Elkötelezettek vagyunk az Európai Unió irányába!"
"
Az európai országok szimbiózisát, a közös gazdasági lehetőségek kiaknázása irányában vagyunk elkötelezettek.
Ha viszont az unió a szervezetet a nyugati tőke gyarmatának tekinti az országot, abban viszont nem.
Nem értem miért kell ezt mindig elmagyarázni. Ennyira segghülyék vagytok? Vagy csak nem illik bele a kilalakult világképetekbe? A sör zsömle párizsi életbe?! hát gratulálok
szép kis agymosást végeztek rajtatok
Ennyi!
"Nem értem miért kell ezt mindig elmagyarázni. Ennyira segghülyék vagytok? Vagy csak nem illik bele a kilalakult világképetekbe? A sör zsömle párizsi életbe?! hát gratulálok
szép kis agymosást végeztek rajtatok
Ennyi!"
"A válaszadó 16%-ban hasznos válaszokat ad!"
Köszönjük Emese!
Ha nincs érv, jön a sértegetés: már vártam. Elég kiszámíthatóak vagytok.
# 23
Ilyesmi nem történt, tehát nem értem, miért hivatkozol rá?
16.59
Orbán -és minden más ösztöndíjas- nem adományt fogadott el, hanem ösztöndíjat pályázott meg, és a tanulmányi eredményei alapján elnyerte.
17.38.
Semmi elletmondás nincs a két idézet között. Természetes, hogy az aláírt, eredeti elvek mellett elkötelezettek vagyunk.
Viszont meg kell állítani az aláírttól különböző elvárásokat, követelményeket.
Nyilvánvalóan erről beszélt Orbán az EU parlamentben is. Nem beszél másról "kint" és "bent".
Tessék csak belegondolni, aki valaha élt házasságban, biztos megérti.
"tt volt az érv felette seggdugó 63% miért nem idézted? :))) jajj komikus mekkora idióta vagy"
Köszi. Ezzel csak megerősítetted az én hozzászólásomat. Ja, amit meg érvnek nevezel, az netto baromság. Egy olyan országot gyarmatnak nevezni, ami eddig netto haszonélvezője volt az EU pénzügyének. Néztem ma egy kis M1-et, kapásból 2 beruházást mondtak, ami EU-s pénzből valósult meg... Szóval hagyjál már ezzel a gyarmat baromsággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!