Miért beszél a momentum a korrupcióról, amikor a vezetők szinte egytől egyik milliókat varázsoltak ki a HÖK rendszerből?
"látom megkezdődött az érvek elfogyásával a ballib "dehátafidessssssz!!!!" kezdetű mellébeszélés "
Benézted. Nem vagyok ballib, se semmilyen oldali. Tartozhat valaki abba a halmazba is, akik igazságos rendszert akarnak és se nem ballib, se nem fideszes. Az ország kábé 70%-a ilyen. Ezt csak az egybites agyúak nem értik meg.
A korrupció és a sikkasztás az bűn, bárki művelje.
De ha már a támadásoknál tartunk, a kérdésed a tipikus kormányoldali módszer mintapéldája, hogy a disznóságokról másfelé tereljük a figyelmet.
Ha a Momentum korrupt, akkor vesszen. Ha a Fidesz korrupt, akkor vesszen. Ha a ballibek korruptak, akkor vesszenek. Ez ilyen egyszerű. Csak megvalósítani nem az, egyelőre.
# 8/12 Időpont ma 14:13
Tehát szerinted havi 50 ezer forint lopás meg varázslás? Hülye vagy? :-D
Te magad cáfoltad meg magad. Értem én, hogy egyetem közelében nem voltál még, de havi 50 ezret sajnálni tőlük már tényleg szánalmas.
A fidesz percenként varázsol ki ennyit, miért is nem ellenük kampányolsz? :-)
Ha havi 50 ezer sok, akkor gyere hozzám dolgozni, adok 51 ezret is.
De tulajdonképpen te miről beszélsz? Milliókat loptál eddig az államtól és a munkáltatóktól. Van pofád másra mutogatni, amikor képes voltál MILLIÓKAT zsebre rakni?
a hökben ezért a pénzért lószart nem kell csinálni, ezek protekciós juttatások
csak úgy havi extra 50 kiló nekem is jöhetne
# 16/16 Időpont ma 21:27
Általában egy bizottsági elnök keres ennyit, csak szólok. :-)
Persze egy egyetem és kar függő.
Mondom, előbb menj el egy egyetem közelébe, aztán nyilatkozz.
"a hökben ezért a pénzért lószart nem kell csinálni, ezek protekciós juttatások
csak úgy havi extra 50 kiló nekem is jöhetne "
Ezt honnan veszed? Próbáltál már HÖK-ös lenni? Ha nem, akkor ne járjon a szád olyanról amiről fogalmad sincs. Ha annyira kell az a havi plusz 50, akkor lehet tenni is érte... ja te lennél HÖK-ös, mert az nem lenne "tisztességes". Nem tudom melyik egyetemre jársz, de jobb helyeken azért igenis csinálnak valamit a HÖK-ösök. Ha az zavar, hogy tanulmányi ösztöndíj kevés, akkor megint van egy jó tippem: a HÖK ilyesmibe is bele tud szólni, csatlakozz hozzájuk! Egyébként én kaptam már közel 30 ezer tanulmányit is, szóval helyfüggő ez is.
Tipikus ha nekem nem jó, másnak is legyen szar mentalitás. Meg mindenkiről egyből a legrosszabbat feltételezni, ezek mennek nagyon.
Nem voltam HÖK-ös de tudom mit csinálnak. Nem sok mindent. Kiszórják a szoctámot haveroknak és ennyi.
Érdekes lenne a kimutatás, hogy ki mennyi szoctámot kapott "egyéni elbírálás alapján".
Valahogy úgy érzem, az egyéni tényezős nyomorban élen járnának ezek a momuntumosok.
# 18/20 Időpont tegnap 21:40
És? HÖK-ös pénzekről volt szó, nem tanulmányiról.
# 20/20 Időpont ma 13:17
Te magad számoltad ki a havi 50k-t, ami egy hökös fizu. Most, hogy ezzel csúnyán megbuktál, jön a szoctámból lopták rész... hát persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!