A Göncz Árpádról mi a véleményetek?
Csak úgy a miniszterelnök Tienanmen téri mutatványáról emlékembe ötlött egy fénykép.
mert bezony mindenki Árpi bácsija is megkoszorúzta ezt a diplomáciára hivatkozva a"Hősök helyét", ahol akkor még nem olyan régen történt mint most.
Csak ez eszembe jutott de nem egészen ez alapján ítélem meg nyílván a Göncz Árpi bácsit. Csak érdekesség.
Úgy echte Göncz Árpádról mi a véleményetek?
Elnökségét tudva, meg minden.
(ui: nehogy valaki azt higgye hogy most megvédtem Orbán Viktort a koszorúzásért! Egyik fél mellett sem állok, független vagyok.)
A kínai nép a második világháború után úgy döntött, hogy nem csak a külföldi gyarmatosítókból, de a hazai ezerholdasokból se kér. Ennek emlékművét szerintem minden jóérzésű politikus nyugodtan megkoszorúzhatja.
A libsiknek a dolog persze szokásosan nem tetszik, mert most Orbán koszorúzott, de közben Gulyással az élen maguk is a maoizmust támogatják már a 80 -as évek szamizdat magazinjai óta.
Minden tiszteletem Göncz Árpádé.
Az elnöksége alatt ember tudott maradni és nem ártott a Magyar embereknek.
A nagyvilágban szinte mindenhol rokonszenvel fogadták.
Sok barátot szerzett Magyarországnak.
A politikát nem nagyon követem, de fordítónak biztos jó :D
Gyűrűk ura!
" Árpi bácsi pedig egy tolvaj hazaáruló"
Aha, és ugyan mit lopott?!
Emlékedbe ötlött, mi? Nem kormánymédiában láttad?
Amúgy nekem semmi bajom a koszorúzással. A bajom a kommunikációval és Orbán gerincével van. Ha azt mondaná, hogy igen, elmentem, koszorúztam, mert így akartam, ezt kívánja a jelenlegi gazdasági-politikai helyzet. De nem, ők visszamutogatnak, hogy mert Göncz is. Mint az óvodában.
"Nem kormánymédiában láttad? "
ne sértegess. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!