Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gond az sokak számára,...

Miért gond az sokak számára, ha én belátom, hogy csak a Fidesz képes/hajlandó megvédeni Hazánkat a migránsok ellen?

Figyelt kérdés

Más pártok nem tennék meg, ezt egyértelműen jelezték.

Esetleg a Jobbiknál látok még esélyt minderre, bár úgy vettem észre, hogy mintha "elbaloldalasodna", persze, ezzel nem szándékozom messzemenő kijelentéseket tenni.

2017. máj. 16. 11:26
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Neked nem kéne már aludni? Holnap iskola!
2017. máj. 18. 22:11
 32/33 anonim ***** válasza:

Az egészségügyi válság, oktatásügyi válság, nyugdíj finanszírozási válság sokkal nagyobb probléma, attól meg tudna védeni a Fidesz? Arról miért hallgatnak?

Az a helyzet, hogy amit a Fidesz tett a bevándorlási válság kezelésében, annak csak töredéke indokolt, azt sokkal kevesebb pénzből is meg lehetett volna valósítani, ráadásul az EU is támogatta volna még pénzzel is. (pl. Schengeni övezet megvédése kerítéssel.

Kezdetektől fogva szorgalmazhatták volna azt, hogy még az ideiglenes tartózkodási engedély is biometrikus személyazonosságihoz legyen kötve, és számos adatot vegyenek fel a regisztrációkor, nyilván ez meg is történik.

Na mindegy. A stadionhiányválság legalább tényleg megoldva, és az egy főre jutó felcsúti kisvasút is rekordnak számít.

2017. máj. 24. 06:55
 33/33 anonim ***** válasza:

Láttam sajnos személyesen is migránsokat átutazóban, belém kötöttek, korlátozták a személyi szabadságomat azzal, hogy nem engedtek fel az állomás jegypénztárához.

# 13/32 Időpont 05-16 12:11 Privát üzenet

A kérdező kommentje:

Minden tiszteletem az országot védő katonáké, rendőröké.

Viszont, sajnos, pszichés okok miatt nem vennének fel.

- Nincs több kérdésem, hozzáfűznivalóm. (Csendben megjegyzem, hogy azt, amikor nem engedtek fel az állomás jegypénztárához, azt úgy hívják, hogy sor. Ne hagyd ki a gyógyszered!

2017. aug. 8. 00:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!