Nem tartjátok nevetségesnek azt amikor egyesek azt hozzák fel a migránsok ellen, hogy miattuk nem lesz pénz az itthoni dolgokra?
Gyakran felhozzák érvként azt is, hogy azért nem szabad befogadni a menekülteket, mert már amúgy is sok hajléktalan és szegény ember van Magyarországon és őket kell ellátni.
Olyat is hallottam már néhány embertől , hogy a migránsok miért kapnak rendes ellátást, amikor az egészségügyben nem kapnak.
Na most ha jobban megnézzük akkor a jelenlegi kormány a felelős azért, hogy az egészségügy romokban hever, nincs rendes ellátás és azért is, mert ennyi hajléktalan van akiket kisemmiztek.
Továbbá a nagy szegénység és nyomor is a Fidesz kormányzásának köszönhető.
Mégis a jobboldal propagandája ez is amiket most felsoroltam.
Nem nevetséges, hogy a saját hibájukért a migránsokat okolják?
Nem.
A migráns pénzbe kerül, szal mindenképp kivesznek az állam zsebéből.
Én a kormányt is meg a migránsokat is úgy megdolgoztatnám, hogy beledöglenének a fáradtságba.
Persze én normális ember vagyok, nem úgy, mint a többi magyar, akik helytelenül gondolkodnak.
Igen, ez igaz.
DE!
Abból a sok milliárdból amit a kormány zsebre rakott és a stadionra, kisvasútra, a népszavazási kampányra meg egyéb hülyeségre költött abból bőven lehetett volna bőven lehetett az egészségügyre és a hajléktalanok ellátására, szegény emberekre költeni.
És így nem lenne probléma azoknak a migránsoknak az ellátása akiket a kvóta szerint be kellett volna fogadnunk.
Hány milliárdot kaptunk az EU-tól a menekültekre?
Ezt a pénzt a kormány szétosztotta egymás között.
Most ugyan úgy gondolkozol, mint akikről beszélsz.
Kisvasutat hánytorgatsz meg a többi...
A Fidesz és a jobboldal?
Kommunistább az MSZMP-nél.
Most ne feszegessük mennyire volt szükség kisvasútra és stadionra és mekkora korrupció övezi.
De szerintem még mindig inkább kellenek nekünk mint migránsok. A stadion itt marad, a kisvasút robog, a migráns meg mire jó?
Nem feltétlenül csak a migránsokat hibáztatja Viktor, hanem Gyurcsány Ferencet is, akitől piszkosul fél.
Na meg az elmútnyócévet nem hagyják abba...
Na most hagyjuk már a demagóg blablát. A stadionokat, kisvasutat, műemlkeket uniós pénzből építik. Ezek a pénzek fel vannak cimkézve. Hiába akarja valaki az egészségügyre költeni, ha az Unió úgy adja a támogatást, hogy azt a sportra, turizmusra, közlekedésfejlesztésre kell fordítani. A legnagyobb garnizonfejűség azt számonkérni, hogy miért kisvasút épült a pénzből, miért nem kórház - hiszen ha nem kisvasút épült volna belőle, akkor maximum élménypark lehetett volna, vagy semmi - visszautalhatták volna Brüsszelnek. Értelmesen arra lehetne rákérdezni, hogy miért ott épült kisvasút, ahol épült!
A kérdésre válaszolva: nem tartom nevetségesnek.
Akik itt a fideszt vedik azokat nem zavarja a merhetetlen korrupcio?
Mert a kerdezonek igaza van
Nem nyulnak le a koltsegvetes tobb mint felet lehetne segiteni a szegenyeken meg azon az parezer menekulten
Irta valaki h a stadion meg a kisvasut megmarad van haszna stb...
Embeeer szerinted a fenntartasa karbantartasa az ingyen van vagy miahalal???
Annyi hasznunk lett volna abbol h tamogatjuk a menekulteket (a magyar szegenyek utan) h a magyart nem nezik ki europabol hogy egy rasszista empatia hianyaval kuszkodo kodsog
De igen a kisvasut meg a pancho arena az olyan hasznos...mint vasembernek az ipari magnes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!