Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gond az sokak számára,...

Miért gond az sokak számára, ha én belátom, hogy csak a Fidesz képes/hajlandó megvédeni Hazánkat a migránsok ellen?

Figyelt kérdés

Más pártok nem tennék meg, ezt egyértelműen jelezték.

Esetleg a Jobbiknál látok még esélyt minderre, bár úgy vettem észre, hogy mintha "elbaloldalasodna", persze, ezzel nem szándékozom messzemenő kijelentéseket tenni.

2017. máj. 16. 11:26
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
16%

Közeleg a tél?

Jönnek a mások?

2017. máj. 16. 11:32
 2/33 A kérdező kommentje:
Szeretem a Trónok harcát...
2017. máj. 16. 11:35
 3/33 anonim ***** válasza:
30%
Hát, igen, FIDESZ a Don Quijote .....
2017. máj. 16. 11:42
 4/33 anonim ***** válasza:
64%

Nem vagyok Fideszes, de jol latod, a partok kozul csak ok tudnak megvedeni.

A kerdes viszont inkabb az, hogy meg kell-e vedeni, vagy csak a Fidesz sulykolta-e ezt az emberekbe. Valoban olyan szornyu-e, ha 1.000 db, ellenorzott, valoban menekult embert befogad egy 10.000.000-s orszag?

Pl en is el tudom hitetni a gyerekemmel, hogy csak en tudom megvedeni a szomszed kutyatol, es a kerites kozelebe ne menjen nelkulem. Kozben a masik szomszed gyereke meg boldogan jatszik a kutyaval, soha nem bantotta. Lehet, hogy egyszer megharapja, es nekem lesz igazam, de az is lehet, hogy csupa jotekony hatasa lesz annak, hogy jatszhatott a kutyaval nap mint nap...

2017. máj. 16. 11:46
 5/33 anonim ***** válasza:
38%

Ezzel nincsen semmi gond (még ha nem is értek vele egyet).

Egyébként a migránsok nem akarnak Magyarországra jönni, mert mindenki tudja, hogy ez milyen putri hely, szóval valójában nincs kitől megvédeni Hazánkat.

Tehát ez egy virtuális veszély ami valójában nem létezik.

A baj ott kezdődik, hogy a virtuális veszély elleni "védelemért" cserébe te és sok más hasonló Fidesz szavazó hajlandó elnézni, ahogy szétlopják az országot és elrabolják és tönkreteszik a jövőnket.

Röviden a következőről van szó:

1, a migránsveszély nem valós

2, kitalálták ezt az ellenséget

3, beadták, hogy csak ők képesek megvédeni az ellenségtől

4, a "védelemért" cserébe meg ellopják a jövőnket

ennyi.

Egyébként meg a letelepedési kötvény révén sokkal több migráns érkezett mint illegális útvonalakon (az áthaladókat nem számolva).

2017. máj. 16. 11:50
 6/33 A kérdező kommentje:

11:46

Önmagában az a tény, hogy nem csak ezer bevándorló jönne be, ha nem lenne a kerítés és a katonák, már sok mindent eldönt.

A migránsok pedig agresszívek, züllöttek, mondanom sem kell, hogy mekkora mértékű veszélyt jelentenek.

Egyértelmű, hogy meg kell védeni Hazánkat.

2017. máj. 16. 11:55
 7/33 anonim ***** válasza:
0%
Azért anno a Freedom feliratú táblát láttad a migránsoknál, mikor itt kellett várakozniuk?
2017. máj. 16. 11:59
 8/33 anonim ***** válasza:
79%

Az, hogy nem a migráns probléma a legégetőbb jelen helyzetben. Ugye ezt már sokszor elmondták, hogy a bevándorlók nem ide akarnak jönni. Mint ahogy azt is, hogy volt olyan hónap amikor 30 db migránst fogtak, de az átlag 100 alatt van ( hivatalos adatok: [link] ).

Másodszor: lopnak, hazudnak, korruptak, nem fejlesztik az egészségügyet és az oktatást. Én azt szoktam mondani hogy nem fejlesztik, mert tény is való hogy nem ők kezdték el lerontani, de az Isten szerelmére, lassan 8 éve Fidesz kormány van és a helyzet nemhogy nem javult volna, hanem romlott. Na ez az ő hibájuk, nem Gyurcsány, nem elmúltnyócév, nem Soros, de nem is Brüsszel hibája. Csak és kizárólag a Fidesz-é. Főleg hogy 4 évig 2/3-uk volt, 3 éve pedig 2 ember híján 2/3-uk van.

További érdekesség: [link]

A felsőoktatásban 252,7 milliárdot költ költségvetési forrásból a kormány.

Puskás stadion: 180 milliárd.

Vizes VB: 130 milliárd ( eredetileg 30-40 milliárd forintot mondtak, most 130 milliárdnál tart, de még nincs befejezve ).

Mészáros Lőrinc egy éves bevétel növekedése: 100 milliárd.

Felcsúti stadion: 4 milliárd.

Plakátok ára ( alias Magyarország jobban teljesít ) idén, azaz az elmúlt 5 hónapban: 11 milliárd. Különösen röhejes ez az összeg, mert az MKKP plakát akciója néhány millió forintnyi felajánlásból kijött.

2017. máj. 16. 12:01
 9/33 anonim ***** válasza:
90%

1: az előzőeknek igaza van, ez egy nem valós veszély, nem Mo. a célpontjuk a migránsoknak.

2: ha valós veszély lenne akkor bármelyik párt képes volna lerakni egy kerítést és megerősíteni a határokat. Ráadásul a fidesz ezt úgy csinálja hogy cserébe "védelmi pénzt" szed be. Emberek, hagyjuk már ezt a sz#r dumát h nincs alternatíva meg h a fidesz a legkisebb rossz. Komolyan , jobban elnézem azt ha valaki fidesz hívő minthogy ezt a nevetséges dumát mondja és ennek alapján szavaz a fideszre. A nagy f#szt nincs alternatíva, volna az csak ti nem szavaztok rájuk. Valljuk be hogy a fidesznél többet egyik ellenzéki párt sem lopna, a fidesznél nincs demagógabb párt jelenleg, a fidesznél nincs arogánsabb párt, a fidesznél nincs maffiózóbb párt! Miről is beszélünk akkor? Egy csicska nép ez mert eltűr ez bármit, csak amikor már mindeb kötél szakad akkor megy ki utcára. Más országban fele annyiért lemondatnak egy politikust mint itt nálunk. Elnézést a csicskázásért, tisztelet a kívételnek.

2017. máj. 16. 12:04
 10/33 anonim ***** válasza:
4%
Talán ez az egy ami a javukra írható.
2017. máj. 16. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!