Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy homoszexuális pár miért...

Egy homoszexuális pár miért nem egy család a jobboldal szerint?

Figyelt kérdés

2017. máj. 15. 22:15
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
16%
Szóval még kukkolsz is ?Nem szégyenled magad?
2017. máj. 16. 00:58
 22/45 anonim ***** válasza:
88%

Nem értem miért lenne különbség egy heteró gyermektelen pár és egy meleg gyermektelen pár között?

Ha 2 nő és 2 férfi együtt nem egy család,akkor Ádám és Éva gyerekmentesen sem család.

Amúgy meg több tiszteletet is beszélgetnének itt egyesek a melegekről,elvégre nekik nem jár családi adókedvezmény és gyerek után felvehető rengeteg segély.

Ha annyira kardoskodtok a család mellett,ti heterók,tartsátok is el a családotokat egyedül és utána kérjétek ki,hogy ki milyen közösségnek nevezheti magát!

2017. máj. 16. 04:02
 23/45 anonim ***** válasza:
74%

Azt meg majd én döntöm el kit tekintek családomnak,nem a közvélemény.

Arra viszont hagy legyen jogom,hogy ha akarom én is tartozzak valamilyen közösségbe a párommal,és az állam ne nyúlhassa le a vagyonunkat,legyen egyértelmű ugyanúgy az öröklés menete,mint a heteró pároknál.

Tehát én örököljek a párom után vagy ő utánam,ne valami rég nem látott heteró haszonleső unokahugi vagy unokaöcsi...

2017. máj. 16. 04:08
 24/45 anonim ***** válasza:
19%

Erre találták ki a végrendeletet.

2017. máj. 16. 06:55
 25/45 anonim ***** válasza:
2%
Mert a családhoz kell egy anya és egy apa.
2017. máj. 16. 07:45
 26/45 anonim ***** válasza:
2%
Még annyi esze sincs hogy írjon egy végrendeletet. De adószakértőnek hiszi magát.
2017. máj. 16. 07:53
 27/45 anonim ***** válasza:
80%

Álljunk meg egy picit.

"A családhoz kell egy anya meg egy apa."

Mégis családnak nevezzük az egy anya egy gyermek kapcsolatát, igaz, csonka család a neve, de az is család. Akkor miért is ne lehetne két férfi-egy gyermek vagy két nő-egy gyermek kapcsolata család? Mert nem vér szerinti rokonok? Akkor a heterók és az általuk örökbefogadott gyermekek sem alkotnak családot.

Mondjuk engem nem különösebben érdekel, hogy mit minek nevezünk, annak örülnék, ha nem élnénk olyan (16.századi) világban, ahol követelmény, hogy férfinak nővel és nőnek férfival kell élnie. Nem olyan nagy bűn a homoszexualitás, az lenne az egészséges, ha senkit nem érdekelne a másik magánélete.

2017. máj. 16. 08:27
 28/45 anonim ***** válasza:
88%
Na és a biológiának mi köze ahhoz, hogy mit neveznek családnak? A biológiában olyan, hogy házasság, nem is létezik, szóval nem tudom, miről beszélünk. :)
2017. máj. 16. 08:43
 29/45 anonim ***** válasza:
88%
A család alapja a férfi és a nő? 30 osztálytársamból majdnem 20-nak elváltak a szülei, vagy az anyjuknál vagy az apjuknál laknak. Mondjátok meg nekik hogy amit csinálnak az szánalmas bohóckodás, ők nem számítanak családnak az anyjukkal meg a testvéreikkel.
2017. máj. 16. 08:48
 30/45 anonim ***** válasza:
6%

" Na és a biológiának mi köze ahhoz, hogy mit neveznek családnak? A biológiában olyan, hogy házasság, nem is létezik, szóval nem tudom, miről beszélünk. :)"

Teljesen mindegy mit írogatsz, azért sokaknak a "család" fogalomról az ellentétes nemű felállás ugrik még be.

2017. máj. 16. 08:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!