Jövőre ha a Fidesz nyeri a választást akkor is folytatódik a gazdaság nővekedése a családok támogatása adókedvezménnyel és a szakmunkás minimálbér drasztikus emelése és a bérfejlesztések?
Mi az, megjött az utalás a CÖF-től, hogy ennyire aktív vagy?
Egyébként igen, ez egy családbarát kormány, még azt is meg tudom mondani melyik családé!
Te most józan vagy, kérdező?
Hol élsz te?
Őszintén válaszolj nekem, de ne privátban, hanem KOMMENTBEN fejtsd már ki nekem, melyik médiából értesültél te "drasztikus" béremelésekről és "családtámogatásról"? :D
Mert piszkosul nem emelkedett "drasztikusan" a szakmunkás bérem egy fillérrel sem!
Gondolom, te abból a 6000 emberbōl vagy az egyik, aki elōfizetett a Magyar Idōkre.
Apósom a másik. (már csak 5998-at nem ismerek).
Mondjuk jó, hogy az öreg onnan értesül kormányunk tetteirōl, mert így megtudtam tōle, hogy emelték a fizetésem, meg az asszonyét is. Mert, hát a bérjegyzékemen nem vettem észte.
"Mert, hát a bérjegyzékemen nem vettem észte."
Hát igen, ezért kellett volna megtanulni olvasni. Mondjuk még most se késő (talán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!