Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit vártok a holnapi Bayer...

Mit vártok a holnapi Bayer Zsolt és a liberálisok közti kávézástól? Szerintetek is fölényes Bayer győzelem lesz eszmeileg és érvileg?

Figyelt kérdés

2017. máj. 14. 15:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

"Jól bemutatja, hogy milyen kétszínűek a liberálisok"

Neked miért "liberális" az, aki nem akarért egy trágár, m0slékszájú, provokatív m@rhával?

És miért "kétszínűek" a "liberálisok"?

A Fidesz-KDNP és a CÖF nem kétszínű a maga "kereszténységével"?

A keresztények mióta ugrasztják egymásnak a két nézetet, mióta szitanak gyűlöletet, ellenségeskednek, és provokálnak?

Őszintén válaszolj nekem?

2017. máj. 15. 15:11
 22/30 anonim ***** válasza:

Minek kérdezel, ha azonnal törölteted a válaszom? :)

Elhiszem, hogy nehéz elfogadni az igazságot, de attól még nem kellene kitörölni.

2017. máj. 15. 22:25
 23/30 anonim ***** válasza:
Én nem töröltettem semmit, kíváncsi vagyok a válaszodra.
2017. máj. 15. 22:37
 24/30 anonim ***** válasza:

Ez a 66%-nak szólt, neki szokása töröltetni azonnal.

Neked megint privátban kellett írni, ahogy már az elején is tettem.

Ismerem már, tudtam, hogy ez lesz a vége.

Nem tudja elviselni, ha pofára ejtik, azonnal szalad a modikhoz.

Pedig ez semmit nem változtat, csak lejáratja saját magát.

2017. máj. 15. 22:40
 25/30 anonim ***** válasza:

Jó, nem izgat, inkább a kérdésre válaszolj.

Szóval:

Azt látjuk, hogy elégedetlen vagy az aktuális társadalmi helyzettel (pl az általános iskola helyzete).

Tennél valamit a helyzet megoldása érdekében?

Támogatod, hogy javuljon a helyzet?

Szeretnéd, hogy javuljon a helyzet?

Nem, az adózás nem minősül segítségnek. És az sem minősül megoldásnak, ha ott hagyjuk őket megrohadni.

2017. máj. 15. 23:24
 26/30 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem izgat.

Erről beszélek :)

Te akarod itt megmenteni a világot, de egy ilyen kettős mérce nem zavar ;)

Miért nem szólalsz fel a törölt válaszok ellen?

Eddig tartott a nagy liberalizmusod?

Miért csodálkozol, ha nem kíváncsi rá senki és tombol a szélsőség?

2017. máj. 15. 23:30
 27/30 anonim ***** válasza:

Figyelj. Ilyen válaszokat a továbbiakban is törölni fognak.:D Én nem jelentem, engem nem érdekel, de az ilyen típusú üres felháborodás általában törlésre kerül.

Egyébként az, hogy jelentenek egy kérdést vagy egy választ, az még nem azt jelenti, hogy törölni fogják. Ahhoz olyannak is kell lennie az adott tartalomnak.

Eleve minden, amit itt írunk törölhető lenne, hiszen erősen OFFolunk.

Aztán.. a válaszokra válaszolunk, ez is szabályba ütközik.

És még sorolhatnánk. Szóval ahelyett, hogy felháborodsz, inkább lépj túl rajta. Én figyeltem, emlékszem kb miket írogattál. Ez a lényeg, nem? Vagy gondoltad megőrzöd az eljövendő koroknak a kommentedet?:D hagyd már, többet foglalkozol vele, mint szükséges.

A felháborodással viszont nem épül a beszélgetés.

De mindegy, látom, nem akarsz vagy nem tudsz válaszolni a kérdésemre.

2017. máj. 15. 23:41
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos többet nem tudok mondani, fogyatékos vagy.

Jobban teszed, ha holnap mész az ingyenkonyhára mosogatni, oda való vagy.

És igen, megértem, ha ezt a hozzászólásom törlik.

Az előző se háborít fel, mert tudom, hogy azért teszi, mert képtelen elviselni.

Én csak neked akartam valamit elmagyarázni, de magas neked, tényleg hülye vagy hozzá.

Ennyi.

2017. máj. 15. 23:46
 29/30 anonim ***** válasza:

Najó, az egy dolog, hogy durcázol, mert törölték a szaros hozzászólásaidat, de az meg egy másik, hogy engem sértegetsz.

Kérdeztem valamit, nem tudsz rá válaszolni, és nekiállsz kettős mércéről beszélni.

Azt kérdezted, hogy beiratnánk e a gyerekünket cigányok közé. Persze, hogy nem.

Én meg azt kérdezem, hogy mi lenne, ha tennénk esetleg valamit a probléma ellen, és esetleg kevesebb probléma lenne a cigányokkal. Te szärsz erre, neked elég ha fröcsöghetsz, megoldani valamit már nincs kedved, mert az energiát vagy figyelmet igényelne. De erre írtam: legalább ne szíd és ne akadályozd azokat, akik tesznek is az ügy érdekében, nem csak sápítoznak, hogy milyen rossz a helyzet.

Tudom, hogy sokaknak nehéz bármi jót tenni. Sokak a saját nyomorukat sem tudják megoldani, így nem várható el tőlük, hogy másokat segítsenek ki belőle. De azon fröcsögni, hogy van aki segít a rászorulókon, már igazán nyálkás jellemre utal.

És BTW igen, fogyatékos vagyok. Látássérült.

2017. máj. 16. 00:14
 30/30 anonim ***** válasza:

47%-os fogyikám, tegnap óta fel se léptem ide. Tudod, engem nem azért fizetnek, mint téged, hogy idehányj...

De látom ennyi az érved, hogy törölték a 0 információt tartalmazó, puszta gyűlölködő írásaidat. Menj vissza bujjelzsolti blogjára, ott folytathatod ;-)

2017. máj. 16. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!