Mit vártok a holnapi Bayer Zsolt és a liberálisok közti kávézástól? Szerintetek is fölényes Bayer győzelem lesz eszmeileg és érvileg?
Én csak annyit kérdeznék a fő libsitől:
Szívesen íratnád be a gyereked a szendrőládi általános iskolába.
A válasz után mindenképp beleröhögnék a képébe(ha igen, akkor azért, mert hazudik, ha nemet mond, akkor meg elismer), meginnám a kávét aztán elsétálnék :D
# 13/13 Időpont tegnap 17:34
Ez csak a saját szellemi retardáltságot bizonyítaná. De hajrá! ;-)
Szóval, de, képzeld. Ennyit érsz, ennyi vagy. Értékrended nincs, gondolkodni nem gondolkodsz, és szerinted egyetlen tett határoz meg mindent. Bonyolult kérdésre akarsz egyszerű választ. Korlátolt vagy. Csak feketében és fehérben vagy képes látni.
És látod, ezt egyetlen mondatodból szűrtem le. Ennyire egyszerű vagy.
21es, 47%-os, akkor feltennék neked egy kérdést én is.
Tennél valamit azért, hogy jobb legyen a helyzet az említett iskolában?
Ha nem, akkor miért hagyod, hogy az ország egy jelentős része lemaradjon, lepusztuljon?
Ha igen, akkor miért akadályozod azokat, akik tesznek is?
# 21/22 Időpont ma 12:54
Mivel a kérdésed nem valós, és nincs értelme. Megkérdezhetném bujjelzsoltid is, hogy mit gondol az impropius integrálok gyakorlati alkalmazhatóságáról a bálnavadászatban, mégsem lesz értelmes kérdés.
Te nem egy valós kérdést tettél fel, hanem szimplán hazudni szeretnél vele. Hazudni azt, hogy a libsik szerint nincs semmi baj az országban, hazudni azt, hogy a magyar alsóbbrendű nekik, és még néhány dolgot. Majd ha felteszel egy valós kérdést, akkor kapsz egy valós választ.
Addig csak szimplán azt bizonyítod amit leírtam rólad.
Privátban kaptam. Nem ott tettem fel a kérdést, így a válasz is ide tartozik
"Teszek, elég rendesen adózok.
Azt viszont nem bírom, ha játsszuk a hülyét.
Ezek meg nem tesznek semmit, csak óbégatnak, ahogy láthatod."
Szóval úgy gondolod, hogy azzal, hogy adózol, segítesz megoldani egy társadalmi problémát? Segítesz csökkenteni egy társadalmi szakadék méretét két csoport között?
Hm.. milyen aktív segítő vagy:D Nem mintha lenne választásod, hiszen azért adózol, mert muszáj..
"Miért, mit kellene tennem?
Illetve a kérdés az, hogy ők mit tesznek érte?:"
Jelen esetben a TASZról van szó. Ingyen jogi képviseletet és tanácsadást nyújtanak azok számára, akik nem tudják megengedni maguknak, hogy ügyvédet fizessenek.
Azaz a csórókat segítik, hogy hasonló esélyeik legyenek jogi ügyekben, mint az átlag polgárnak.
Mit tehet a magánember? Önkénteskedik. Akár ingyenkonyhán, vagy délutáni foglalkozásokon gyerekeket korrepetál, vagy csak játszik velük. A nem használt, de még hordható ruhákat oda lehet adni a szegényeknek. Ilyesmi.
Vagy amit tehetsz: nem gátolod azokat, akik a fentiekben segédkeznek. Hidd el, már ez is nagy dolog lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!