Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Külföldön most mindenki azt...

Külföldön most mindenki azt gondolja, hogy Magyarországon csak roma cigányok vannak a Pápai Joci féle Euróviziós dal után?

Figyelt kérdés
Cigánylány táncol, miközben Joci a kannát ütögeti, cigányabb nem is lehetne ez a zene. Tiszta szégyen. Miért nem lehetett volna egy magyarországi magyart kiküldeni Ukrajnába?
2017. máj. 13. 21:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
56%

Egyetertek a kerdezovel, ez nagyon ciki volt. En Joci ellen szurkoltam mert a magyaroknak nem lehetett szurkolni.

De most mar tudjuk mi a recept a liberalis Eurovisio megnyeresere: jovore egy homoszexualis izraelita ciganyt kell inditani aki a migransok befogadasa mellett enekel. 100% hogy megnyernenk.

2017. máj. 14. 10:16
 12/22 anonim ***** válasza:
72%

"egy homoszexualis izraelita ciganyt kell inditani aki a migransok befogadasa mellett enekel"

Kell valami külső látható jel is: egykezű lehet csak és legyen halálos beteg tolószékben.

2017. máj. 14. 10:59
 13/22 anonim ***** válasza:
66%
Kussoljon a sok "igaz magyar" és "hazafi". Gratulálok Joci. Szép volt.
2017. máj. 14. 13:23
 14/22 anonim ***** válasza:
72%

Svédország 2011-ben libanoni (Eric Saade), 2012-ben marokkói (Loreen) származású elõadót küldött ki. Ezek alapján szerintem Svédországot csak arabok lakják. Fujj...

2014-ben egy félig néger énekelt a nevünkben (elérve az 5. helyet mellesleg). Azóta valóban szinte kizárólag négereket látok a magyar utcákon.

Ausztráliát tavaly egy dél-koreai énekesnõ képviselte. Jé,nem is tudtam, hogy az ausztrálok is húzottszemûek! Azta :)

A 2015-ös lett elõadó burkina fasói származású volt. Franc egye meg, ezek szerint a lettek is mind niggák?!

Az osztrák transzvesztitára, Conchita Wurstra meg szerintem többé-kevésbé még az is emlékszik, aki nem rendszeres Eurovízió-nézõ. Ergo ez a legrosszabb, itt egy szomszédos ország, azt erre bumm, kiderül, hogy ott mindenki travi. Atyaég, mi lesz ebbõl...

A tavalyi ukrán színekben induló nyertes Jamala meg tatár felmenõkkel rendelkezik és tatárul is énekelt. Magyarul a 800 évvel ezelõtt minket leigázó nép ismét a közvetlen szomszédságunkban van? O.O

És ez csak néhány példa a sok közül.

Na de viccet félretéve: Hidd el, nem baj az, ha egy elõadó különbözik, ez látható Joci szép eredményébôl na meg a portugál elsöprõ gyõzelembõl is.

2017. máj. 14. 15:39
 15/22 Koplárovics Béci ***** válasza:
62%

"Külföldön most mindenki azt gondolja, hogy Magyarországon csak roma cigányok vannak a Pápai Joci féle Euróviziós dal után?"

Ausztriában csak szakállas nők vannak/voltak? Na ugye...

2017. máj. 14. 18:27
 16/22 anonim válasza:
41%

Szerintem örüljetek, hogy ő ment ki. Hogy miért? Mert külföldön rasszistának gondolják a magyarokat, akik a bőrszínük alapján ítélik meg az embereket. Most kiment Joci romaként, és elénekelte, hogy mi a valóság.

Ez a dal az elfogadásról szól.

A magyar ember azt mondja Jocinak, hogy én elfogadlak, nem számít, hogy milyen színed van. Gyere, itt az iskola, tanulj, ahogy mi! Gyere, itt egy munka, dolgozz, ahogy mi! ("Miért hazudtad azt nekem, Hogy nem számít a színem..")

Csukd be a szemed, és képzeld el a roma kultúrát, hogy mennyire van benne az iskolai tanulás, vagy a munkahelyen napi 8 órában a munka? Vagy mennyire szól arról, hogy aki dolgozik, tanul, az lúzer? És élni úgy kell, hogy szabadon, a lehető legkevesebb munkával, lehetőleg segélyből? Ha attól lopsz, akinek van, az nem nagy bűn, mert úgyis marad neki elég? Gondolom tudod a választ anélkül, hogy bármit mondanék.

Azt mondja Joci, hogy ő csavargónak született, és tudhattuk volna, hogy ő sose fog megváltozni. Mi azt mondtuk, hogy elfogadjuk őt, közben iskolába akarnánk járatni, dolgoztatnánk, azt szeretnénk, hogy ne lopjon... stb. Ez nem elfogadás, hanem megváltoztatás, mivel azt akarjuk, hogy a roma változzon olyanná, mint mi, magyarok. Ezért legyünk átkozottak örökre, mivel nem tudjuk őket elfogadni olyannak, amilyenek valójában, hanem rájuk kényszerítenénk valamit, amit ők nem akarnak. Amiért ennyire hiányzik belőlünk a tolerancia, és rasszisták vagyunk, mert azt gondoljuk, hogy a mi életmódunk jobb az övéknél.

Erről szól ez a dal. Az "elfogadásról".

Remélem, kint is megértik most már, hogy mit jelent ez, mitől "rasszisták", és "nem elfogadóak" a magyarok.

:(

2017. máj. 15. 00:32
 17/22 anonim válasza:
21%
Eddig is azt hitték a külföldiek hogy Magyarország nagyrészben zsidókból és cigányokból áll hát most már biztosak lehetnek benne (persze azok a külföldiek akik még nem jártak itt).
2017. máj. 15. 16:19
 18/22 anonim ***** válasza:
73%
Arról mért nem szól senki, hogy magyarul énekelt?
2017. máj. 17. 02:53
 19/22 anonim válasza:
29%

Nagyon fáj nektek hogy egy utolsó cigány jobban él,többre vitte mint ti!

Pápai Joci lopott?

Pápai Joci ölt?

Pápai Joci szereti Mo.t!

Ti nem szerettek senkit!

Hál Istennek hogy ő ment ki es mutatta meg hogy a "cigány" zene jobb mint a ti hopp Juliska hó pl mariskátok! :D

Egész europa a 8. Helyre jutatta sztem ez jelent valamit,és nektek ez fáj!

Nem féltek az Istentől?

Remélem egyszer lesz cigány vejetek,menyetek és unokátok!

Majd megtudjátok! ;)

2017. máj. 17. 14:41
 20/22 anonim ***** válasza:
32%

mi lesz velünk ha ők mennek jövőre,

ahogy nézem tehetség,hangszerelés, megvan és mivel befogadott menekültek(ahogy nézem minimum diplomás agysebészek) minden ajtó nyitva áll előttük,

[link]

2017. jún. 29. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!