A magyaroknak mi bajuk a demokráciával?
Figyelt kérdés
Sokan sírják vissza a Kádár-rendszert, de nem látják, hogy az országban éppen azért nem működik a demokrácia, mert nem vagyunk eléggé demokratikusak? A magyar nép még mindig diktatúrában, talpnyalásban, hierarchiában és erős hűbéri rendszerben gondolkodik, ezért nem működik a mostani rendszer, amire a legtöbben annyit mondanak, hogy jajj, de jó volt Kádár alatt, amikor még diktatúra volt.2017. máj. 12. 13:46
11/15 anonim válasza:
Ki kérdezett téged, 36-os? :D
Jössz provokálni?
Fáj az igazság?
12/15 anonim válasza:
Az emberek szerintem nem a diktatúrát sírják vissza (a végén már totál nem volt az),hanem a létbiztonságot,a kiszámíthatóságot.Lehetett tervezni anélkül,hogy az ember pénzügyi guru lett volna.A virágzó demokráciák mindig a pénz és egy népréteg ingyen munkájának(rabszolgatartás,vagy azok kereskedelme) táptalaján nőttek nagyra.
13/15 anonim válasza:
Semmi, sokan azt sem tudják, hogy mi az.
14/15 anonim válasza:
11, itt bárki bármiről elmondhatja a véleményét. Fáj?
15/15 anonim válasza:
"itt bárki bármiről elmondhatja a véleményét. Fáj?"
De én nem a momentumról beszélek, hanem a kormányról és erről a rendszerről!
Ka kimondod az igazságot, akkor te "hazudsz, ballibsi vagy, hazaáruló, Soros-bérenc és migránssimogató" vagy!
Nekem nem fáj az igazság, mert nyitott szemmel járok!
Nekem az fáj, hogy sokan még most is olyan vakok, hogy nem veszik észre, hogy mind hazugság, uszítás és ferdítés az, amit a kormány művel, és az Orbán célja, hogy a két nézet egymásnak essen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!