Ha valaki nem élteti a magyar dolgokat elfogultan attól miért "libbant" mindjárt?
Én pl. inkább radikálisabb vagyok, és hiszek abban hogy a nemzeteknak a saját kultúrájukat kell őrizni, és nem hiszek ebben a nációk és nemek nélküli maszlagban.
De ha éppen egy-egy magyar dolgot nem éljenzek csak kimondottan azért mert magyar, akkor már kikáltanak baloldalinak.
A másik oldalon meg, ha azt mondom hogy az egyenjogúság nem működik, mivel a nőknek gyakran csak az előnyei kellenek. (pl. mosogasson a pasi is, mosson takarítson a pasi is, ami nálunk itthon működik is, de pl. kevés nőt láttam aki maga csinálná a fékbetét vagy olajcserét)
Na most ha ezt az egyenjogúságos dolgot említem, hogy marhaság, akkor mindjárt a másik oldal kikiált feleségverőnek, mert ugye aki nem fújja az EU-Egyenjogúság-Migáncsimádat háromságot, az mindjárt veri is otthon a feleségét.
Hogy van ez? Mindenki ilyen elvakult már?
11: Ott van feketén-fehéren leírva. Még be is illesztetted. Te tényleg kuplungos vagy...:DDDDDD
Ekkora marhát. És még nyilvánosan reklámozod is.
Most komolyan az akarod bizonygatni hogy nem azt írtam le amit leírtam? :DDDDDDD
Komolyan megnevettettél, ma már jó lesz a napom.
Kerdezo, biztos, hogy nem vagy homokos? Azok akadnak ki a nok jogain. Igen, "mosogass el" te is, mert mindket fel dolgozik, de a nonek otthon van egy "extra muszaka" is! Vedd ki a reszed a munkabol! Nem tetszik? Gondoltad, majd kapsz egy jo hazi szolgat a csajjal... Akkor felejtsd el a noket, apukam!
A masik resze:
Ahogyan allsz a nokhoz, gondolom, a magyar dolgokhoz is ugyanigy... Ha valami nem tetszik, akkor mondd, hogy "en ezzel nem ertek egyet", es ne ugorj neki a magyarosabb gondolkodasu embereknek. Ennyi a titok.
Udv: egy reszben magyar gondolkodasu, es azokat reszben megerto valaki, aki aterzi a nok gondjait is
14: Attól nem vagy magyaros gondolkodású, mert homokosozol.
Miért milyen a nőkhöz a hozzáállásom?
Baj hogy a klasszikus értelemben vett "női munkából" is kiveszem a részem? Ettől még az egyenjogúság nem fog működni, mert kevés olyan karakán csajt ismerek, aki mondjuk jön az autószerelésben segíteni. (nem is várnám el mondjuk)
A ház más kérdés, mivel az közös, jönne segíteni, viszont fizikumra nem bírna mellettem vakolni, vagy betont keverni, és ezért marhaság az egyenjogúság.
Vagy te arra gondoltál, hogy te a tiedet a főzőkanál mellé zavarod, és felpofozod ha nem teszi?
Te egyáltalán értetted a szöveget, vagy odáig jutottál mint a 30%-os versenyző?
Egyébként a jobboldali gondolkodás nem feltétlenül kell hogy elvakult magyarimádó legyen.
Lehet objektíven is látni a dolgokat, és amíg csa addig jutnak az emberek hogy minden csak jó lehet ami magyar, addig nem lesz előrehaladás, mert mindenki elégedetten ül a babérokon.
Nekem erről a fradimeccsek jutnak az eszembe a 90-es évekből.
A fradi a legjobb, csak épp a labda nem mindig tudta ezt, és ha meccsen nem sikerült bizonyítani, akkor próbálták az
ellentábor szurkolóit az utcán baseball ütőkkel meggyőzni.
Amíg a nagymagyarok is ülnek a fotelban és mondogatják hogy "mindenből a magyar a legjobb", és ezt erővel meg homokosozással próbáljá bizonyítani, addig nem lesz haladás, és lehet füstölögni, hogy volt ikarus meg volt pannónia.
Az egy jó húzás a határzár volt. Ebben az egyben igazatok van.
"Gondoltad, majd kapsz egy jo hazi szolgat a csajjal... Akkor felejtsd el a noket, apukam! "
Ez meg pláne belemagyarázás.
" kevés nőt láttam aki maga csinálná a fékbetét vagy olajcserét) "...." jön az autószerelésben segíteni. (nem is várnám el mondjuk)
A ház más kérdés, mivel az közös, jönne segíteni, viszont fizikumra nem bírna mellettem vakolni, vagy betont keverni..."
Elképzellek ahogy nap mint nap szereled a fékbetétedet, csereberéled az olajat meg a téli-nyári felnijeidet, közben meg a romos házacskádat vakolod, betonozod. Miért nem viszed szakemberhez, vagy hivsz egy kömüvest? Hidd el gyorsabban meg jobban megcsinálja mint te magad. A házimunkákat meg szinte naponta kell végezni (mert tányérbol nincs 5000 db/háztartás:-)
Természetesen nyugodtan igyekezz földbedöngölni személyeskedö sértegetésekkel mint ahogy a többi válaszoloval is tetted. (ugy tünik ezzel kompenzálod a komplexusaidat. Nyugi! Sokan vannak hozzád hasonloak.)
17: Mivel magam csinálom a napi mosogatást és a mosást is, hidd el több fogalmam van mint neked.
Nem tudhatod nem vagyok-e szakember
Kit döngöltem a földbe? Csak azt a kettőt aki nem értette/kiforgatta amit írtam.
Nem földbedöngölésként (hogy ne sértsem meg mimóza lelked) de:
"Miért nem viszed szakemberhez, vagy hivsz egy kömüvest?"
Mert az autóval szívesen foglalkozom és a szerszámaim és szaktudásom is megvannak hozzá, viszont erre elég kevés idő maradt, mivel renoválás elveszi az időt. Kőművest pedig több okból nem hívok:
1. Alig találtam ablakost, asztalost és ácsot is, kb 6-ból 3 volt hajlandó ajánlatot adni, és 1 volt az aki nem tűnt el utána, illetve nem játszotta hogy neki mennyire sok dolga van.
2. Közel 40 m kerítés alappal, fallal így is jóval 5000 euró felett volt, a munkát nem számolom mert magam csináltam. Ha még hívok szakembert, akkor lenne 15-20 ezer. (majdnem 6 millió forint)
Örülök ha Magyarországon ezt is jobban tudják, és mindenki megengedheti ezt magának.
Bár valószínűsítem hogy nagyon sokan vannak akik hitelt vesznek fel inkább, ráadásul okosak és devizahitelt, aztán megy a jajjgatás ha eladósodnak, majd a frusztrációjukat itt vezetik le azzal hogy nem kérdésre válaszolnak, hanem kiragadnak részleteket, és belekötnek, meg kioktatják a kérdezőt.
De nem értem ennek mi köze a kérdéshez, azért válaszoltam csak most csak neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!