Mi a véleményetek az MSZP, Jobbik, Fidesz, Momentum jelenlegi kampányáról?
Fidesz: "Állítsuk meg Brüsszelt!, Soros a bünős és hasonló hülyeségek...
MSZP: "Fizessenek a gazdagok"
Jobbik: "Ti dolgoztok, ők lopnak." Na ez a kampányszöveg kevésbé demagóg, mint az MSZP-é.
Momentum: Rendszerváltás!
Együtt, PM, LMP számomra nem léteznek és szerintem be sem fognak jutni a parlamentbe, úgy hogy róluk nem veszek tudomást.
Ők lopnak
Ti lopnátok, ha tudnátok
Mi lopni fogunk !
:XDXDXDXDXD
MSZP ugyanolyan demagóg mint a Fidesz de magyart uszít magyar ellen ami szerintem még rosszabb.
DK-t kifelejtetted?
Jobbik sz@rt dobál, de szerintem téves felfogás, mert ebből az embereknek már elege van, alternatívát kéne felmutatni, hogy mit lehetne jobban csinálni.
Momentum: nem ismerem annyira őket, szerintem az Olimpiás üggyel kifújtak, ugyanakkor ott is csak a valami ellen lázadást láttam és nem azt, hogy tényleg az emberekért akarnak tenni.
LMP százszor hamarabb fog bejutni mint a Momentum.(szerintem)
# 4/4 Időpont ma 22:07
Miért, a fidesz pirézt uszít magyar ellen?
Az EU-ban nem élnek magyarok? Brüsszelben (értsd, Európai Bizottság) nincs magyar? Soros nem magyar? A CEU-n nincsenek magyarok? A lipsik nem magyarok? Az ellenzékben nincsenek magyarok? Aki nem támogatja az Olimpiát az nem magyar?
Oroszországban, Azerbajdzsánban bezzeg csak magyarok élnek. A letelepedési kötvényekkel is titokban csak magyarokat hoztunk be. Amikor átengedtünk az országon 800 ezer migránst, valójában ők is magyarok voltak, azért adtunk a kezükbe ingyen vonatjegyet.
# 6/8 Időpont tegnap 22:35
Büsszelnek és a EU-nak szól a 0/24-es agitprop magyarul? Retardnak tetszik lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!