Miért nincs a magyaroknak autógyára és hasonlók?
A fórumokon mindig az olvasom, hogy jobbak mindenben, jobban értenek az autókhoz a németeknél, meg mindenki más hülye. Még sincs autógyárunk, amink meg volt, motorgyár, busz gyár stb. már rég sehol sincs.
Miért van ez?
12
40 évig nem ért, ezután sem fog. Köszönöm az értékes hsz.-t.
13# 14# vagy aki írta,
El tudná valaki küldeni priviben mi volt a 12-esben?
Lemaradtam róla.
Egyébként ez is az a tipikus proli hozzáállás, akinek nem tetszik a véleménye, azt feljelentik.
9#
Köszönöm, érdekes összeszedett válasz.
Sosem volt összehasonlítási alapom, mert az ETZ-s korszakban nőttem fel, és akkor az ETZ volt a motorok királya a mi köreinkben, leszámítva azokat a keveseket, akik hozzájutottak valami levetett japán csodához, illetve a német turistákat.
Érdekes, hogy a DDR-esek előrébb tudtak járni nálunk (mondjuk a trabit nem számolom), pedig jártam akkoriban turistaként ott, az átlagpolgár sokkal csóróbb volt mint mi. (reggel a boltba sietni kellett, hogy legyen kenyér és kakaó, nálunk ilyen nem volt, pedig kis faluban születtem)
"Azért itt is rendesen kiütközik a turbómagyar proli hozzáállás. A 11. jól összeszedett, tényekre épülő hozzászólás, de le van pontozva mert rosszat mert mondani a magyarokról."
A te böfögéseden, meg az ehhez hasonló "kérdéseken" ütközik ki inkább a patkánybalos mentalitás. :)
Mit hőzöngsz balhibbant, amikor a jobbos válaszok vannak állandóan lehúzva? :P
17#
Jobbos vagyok bocs. És szégyenlem hogy ilyen egybitesek vannak köztünk, pont olyan vagy mit a libbantak. Nem állsz át inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!