Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Székely himnusz a Magyar...

Jamesbond kérdése:

Székely himnusz a Magyar országgyűlésben. Miért is?

Figyelt kérdés
Ennyi erővel a cigányok, tótok, kunok... himnuszát is énekelhették volna, azok is itt élő Magyarok.
2010. máj. 15. 15:30
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
28%
0%, te tényleg nem érted: Ha ők azt adják elő, hogy ők, magyarok, de mások nem, akkor ők azt adják elő, hogy ők MAGYARABBAK másoknál (istenem, alsós ált. iskolai szint). Én ezt az álszent, hazug, másokat kirekesztő (tudom, unásig hallottuk már, de igenis ez a legjobb szó) hozzáállást nem tolerálom, és még velem együtt nagyon sok magyar ember.
2010. máj. 15. 16:07
 32/39 anonim ***** válasza:
50%

" 0%, te tényleg nem érted: Ha ők azt adják elő, hogy ők, magyarok, de mások nem, akkor ők azt adják elő, hogy ők MAGYARABBAK másoknál (istenem, alsós ált. iskolai szint). Én ezt az álszent, hazug, másokat kirekesztő (tudom, unásig hallottuk már, de igenis ez a legjobb szó) hozzáállást nem tolerálom, és még velem együtt nagyon sok magyar ember."

ők senkire nem mondták hogy nem magyar

csak én mondom rád meg az mszp re

kik kivonúltak a székely himnusz alatt

"Ha ők azt adják elő, hogy ők, magyarok, de mások nem, akkor ők azt adják elő, hogy ők MAGYARABBAK másoknál"

ha ez igaz is lenne és ők magyarok mások nem

AKKOR NEM MAGYARABBAK HANEM MAGYAROK ÉS MÁSOK NEM AZOK

te értelmiségi

amúgy meg ez nem igaz most is hazudsz

mszp járatja le magát hogy kivonúlt

a jobbiké az óriási erkölcsi győzelem

"hozzáállást nem tolerálom, és még velem együtt nagyon sok magyar ember"

én meg a te hozzáállásodat nem tolerálom és még nagyon sok ember rajtam kívül

és hogy az igazságnak álcázott hazugság mögé bújsz

2010. máj. 15. 16:11
 33/39 BlackSword ***** válasza:
51%

ma 15:40!

Nár bocsi, de nem székely vagyok, hanem magyar... Miért lenne himnuszom a Székely Himnusz???

És amikor 1823-ban Kölcsey megírta a Himnuszt, akkor hol volt még csonka Magyarország??? Terve se...

Ezzel, hogy elénekelték, még nem is lenne baj... Ott Pesten... De nem kellene a körülöttünk lévő országokat provokálni... Eztel tettek valamit, csak kár hogy a rossz irányba...

"Szánd meg Isten a magyart

Kit vészek hányának,

Nyújts feléje védő kart

Tengerén kínjának.

Bal sors akit régen tép,

Hozz rá víg esztendőt,

Megbűnhődte már e nép

A múltat s jövendőt!"

2010. máj. 15. 16:24
 34/39 anonim válasza:
59%
Megáll az eszem!!!!!!!!!!"más nemzetiségű magyar"???????????????????????????????????Istenem ,bocsáss meg nekik,nem tudják mit beszélnek!
2010. máj. 15. 17:55
 35/39 anonim ***** válasza:

Azért mert a székelyek is magyarok + azért hogy idegesítsék az ellenséget.

Egyébként a cigány az cigány, a szlovák meg szlovák.

2010. máj. 15. 18:15
 36/39 anonim ***** válasza:

Székely Himnusz az összetartás jelképe.

Sokáig tiltott volt. Nagyon jó volt hallani, ahogyan énekelték.

2010. máj. 15. 18:27
 37/39 anonim ***** válasza:

De gyerekek ez nem nemzeti parlament hanem a magyar parlament.

Amúgy engem személy szerint nem zavar sem ez, sem a gárdamellény, csupán az hogy mindezt nem a nemzeti összetartás miatt teszik, hanem képmutatásból és hergelésből. "csakazért is csinálunk valami olyat amin lehet csámcsogni, mert akkor rólunk beszélnek majd, mert ugye a negatív reklám is reklám" Szarik a vona meg a sleppje arra, hogy mi történik a határon túli magyarokkal, ugyanmár.. :D Képmutatás hegyek :)

Ennyi.

2010. máj. 15. 18:59
 38/39 anonim ***** válasza:
Nem kell ezen is sírni, ez egy szép gesztus volt a székelyeknek, nem volt "magyarkodás", egyszerű jóérzés volt a részükről.. A FIDESZ is bekapcsolódott - szóval ők is "magyarkodtak" szerinted?
2010. máj. 15. 20:09
 39/39 anonim ***** válasza:
Miért is?Mert a rohadt Jobbik, meg a rohadt Fidesz-KDNP!Nem az Mszp van hatalmon már...lehet ezt kívánták jelezni!"Föl föl, ti rabjai a földnek..."Ezt ki is énekelte nem oly rég?Na az volt szánalmas....
2010. máj. 15. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!