Székely himnusz a Magyar országgyűlésben. Miért is?
aki leszólja a székely himnuszt
az leszólja az egész nemzetet
nyugodtan vissza is adhatja az állampolgárságot
ne kérjen több juttatást
54, ismered a viccet?
Katona! Maga fogja magát, beül abba a repülőbe, és elsüllyeszt vele egy amerikai hajót, feláldozva életét a császárért! Van kérdés?!
Egy, tábornok úr!
És mi az?
NORMÁLIS VAGY, WAZZEG?!
"Katona! Maga fogja magát, beül abba a repülőbe, és elsüllyeszt vele egy amerikai hajót, feláldozva életét a császárért! Van kérdés?!
Egy, tábornok úr!
És mi az?
NORMÁLIS VAGY, WAZZEG?!
"
és a Japánok fel is áldozták magukat a hazáért
nem kérdezték vissza hogy normális vagy e
ez az igazság
a székely himnuszunk meg az egész nemzet himnusza ha tetszik ha nem
"Nem csak a székelyek élnek a határokon kívül, hanem sok más nemzetiségű Magyar is."
a kárpátaljaiak is éneklik
úgy mint a délvidéken
"Jaj, hát nem tudtátok? Ők a Jobbik, magyarabbak mindenkinél, őnekik nem elég hazafias az állami himnusz."
magyarabbak is mint az mszp aki kivonult
nem magyarabbak csak magyarok
ha ti nem vagytok azok magatokra vessetek
és nagyon szép volt a székely himnusz
"és a Japánok fel is áldozták magukat a hazáért
nem kérdezték vissza hogy normális vagy e
ez az igazság "
Jó, akkor légyszi állj ki a Kossuth-térre, locsold le magad benzinnel és gyújtsd fel magad tiltakozásképpen, és, hogy ezzel is bizonyítsd magyarságod! Biztos vagyok benne, hogy aki ilyen szenvedéllyel tud beszélni, az örömmel adná életét a hazáért! Kíváncsian várom.
"Jó, akkor légyszi állj ki a Kossuth-térre, locsold le magad benzinnel és gyújtsd fel magad tiltakozásképpen, és, hogy ezzel is bizonyítsd magyarságod! Biztos vagyok benne, hogy aki ilyen szenvedéllyel tud beszélni, az örömmel adná életét a hazáért! Kíváncsian várom."
hát én meg is halnék érte
nem mint te
nem vagyunk magyarabbak csak magyarok
nem úgy mint te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!