Horn Gyula is besúgó volt. Mit szóltok ehhez?
Remélem sikerült a beillesztés, telóról írok. Nem tudom mi kell még, hogy nyilvánosságra hozzák a dokumentumokat. Így sose végzünk a rendszerváltoztatással, ha még azt se tudjuk ki dolgozott a magyar nép ellen vagy éppen dolgozik még most is. Vajon hány ilyen ember lehet még?
Csurka Raszputyin néven volt III/III-as besúgó.
Ezenkívül Csurka 1992-ben írt valamit, amivel sikeresen tönkretett egy országot..........
Kicsit utánaolvastam, szóval Csurka részt vett a szabadságharcban 1956-ban és emiatt 57-től intrnálták(magyarul bebörtönözték), innen csak annak fejében engedték szabadon, hogy vállalta a beszervezést. Később ezt a tényt elismerte, de hozzáteszi soha semmilyen utasítást nem hajtott végre és semmilyen írásos jelentést nem is készített.
Az én olvasatomban ez annyit tesz, hogy Csurka bevallotta, mivel nem volt takargatnivalója. Viszont Horn Gyula nem vallott be semmit, most már csak találgathatjuk, hogy miért. Illetve ha végre nyilvánosságra kerülnének a szocializmusban titkosított iratok akkor azokból lehet, hogy kiderülne valami. Ezek a dokumentumok még 89 óta mindig titkosak, kérdés, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!