Horn Gyula is besúgó volt. Mit szóltok ehhez?
Figyelt kérdés
Remélem sikerült a beillesztés, telóról írok. Nem tudom mi kell még, hogy nyilvánosságra hozzák a dokumentumokat. Így sose végzünk a rendszerváltoztatással, ha még azt se tudjuk ki dolgozott a magyar nép ellen vagy éppen dolgozik még most is. Vajon hány ilyen ember lehet még?
2017. máj. 4. 01:13
1/23 anonim válasza:
Szerintem semmi meglepő nincs ezen, hiszen Horn 56 -ban is a szovjetek oldalán harcolt.
2/23 anonim válasza:
Sok, minden valószínűleg ezért nem hozzák nyilvánosságra csak úgy, hanem egy bizottság szenved vele már több, mint 3 éve. Amúgy nagy valószínűséggel már nem is a teljes tényleges adat létezik, hanem manipuláltak, fogadni mernék, hogy pár akta csak úgy magától eltűnt.
3/23 anonim válasza:
Érdekes módon a németeknél be lehetett menni és mint egy könyvtárban kikérgetted a rólad írt jelentéseket, megtudhattad ki volt az ügynök.
4/23 anonim válasza:
Felesleges lenne ezzel foglalkozni már, mert csak az egyszerű magyar emberek esnének egymásnak, vezető politikusok meg ezt is megúsznák. Lásd egyik város polgármestere, ahol semmi nem lett abból, hogy kiderült III/III-as volt, pedig ma nem baloldali pártban van. Ezzel elkéstünk már sajnos.
5/23 anonim válasza:
Azért ez annyira nem megdöbbentő, tekintettel a múltiára.
6/23 anonim válasza:
Nahát, ki gondolta volna? Pont Horn? Még ilyet! :D
7/23 anonim válasza:
Ez már nem mindegy? Pufajkás is volt, rosszabb már nem lehet.
8/23 anonim válasza:
"Pufajkás voltam. Na és?" Horn Gyula
Ez mindent elmond.
10/23 anonim válasza:
És még hány exkomcsi van ott. Ameddig ezek nincsenek tisztázva, addig a rendszerváltás befejezetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!