Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberálisok, akkor is...

A balliberálisok, akkor is tüntetnének a "szabad oktatásért", hogyha nem egy olyan intézményről lenne szó, mint a CEU?

Figyelt kérdés

A jó múltkor az Index is megírta és nem tévedett benne,hogy a CEU,a magyarországi liberális szubkultúra ékköve, koronája.

Emiatt is van,hogy a balliberálisok, meg a velük rokonszenvezők tüntettek mellette.

Na, de mi lenne,ha a CEU nem ilyen jellegű intézmény lenne?

Mondjuk nem Soros lenne a tulajdonosa,hanem Donald Trump.

Aztán,büfé-ruhatáros migránssimogató képző helyett, büfé-ruhatár migrációellenes képző lenne, gendertudományok helyett, annak az ellentétével.

És a fő ideológia nem a nyitott társadalom lenne,hanem az ellentéte.

Akkor is tüntetnének a bezáratása ellen a szabad oktatás nevében?

Vagy,akkor a "csőcselék intézménye" megnevezést kapná?

2017. ápr. 30. 18:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
86%

"Összegezve tehát a Fidesz tisztességes demokrata-konzervatív-keresztény-nemzeti párt"

Azigen, van vér a pucádban kijelenteni ezt az oltári bar0mságot!

Méghogy "tisztességes", "keresztény", "demokrata" és "nemzethy"? :D

Tisztességes: ez miben nyilvánul meg nálad, mitől "tisztességes"?

Keresztény: szerinted egy keresztény mióta szit gyűlöletet, ugraszt egymásnak két nézetet, mióta mocskolja be a másikat, mikor tesz keresztbe a másiknak, mióta akadékoskodik, örjöng?

Demokrata: a büdös életbe nem volt demokrata, főleg a 2010-es választások óta, amikor elkezdett egy autoritárius diktatúra rendszerét kiépíteni, nemsokkal a 2010-es választási "győzelem" után már megjelent az elsö "Magyarország jobban teljesít" nevű agymosás!

Csak Brüsszelről és a migrénekről lehet nemzethy konzultáció, másról nem dönthetsz, nem te dönthetsz a sorsodról, majd dönt helyetted 2/3-os töbséggel a Fidesz!

Módosították a médiatörvényt olyan mértékben, hogy azt kötelező sugározniuk a királyi médiában, amit Orbán kiad parancsba (migráció, Brüsszel, Soros, Simicska az állandó téma a nap 24 órájában).

Alkotmányt és az alaptörvényt a saját javára módostotta a Fidesz, hogy legalizálhassák a sikkasztást, korrupciót és a pénzmosást!

Nem nevezhető "demokratának" a kormány, mert egy egészséges demokráciában nem működik, hogy kormány ellenes tüntetéseket akadályozzanak meg hatóságok és az sem, hogy állami ünnepeken a "kormányfő" beszédére KARSZALAGOT biggyesszenek azokra, akik be akarnak lépni a diktátor beszédét hallgatni és vele együtt bégetni, mint hűséges birkák a jó pásztorra!

Ha a CÖF (álcivil, undorító, moslék, provokatív, trágár ku*** @nyázós szervezet) birkamenetel, azokat a kopók nem vegzálják, de ha kormány ellenes felvonulás van, már azokat vegzálják Pintér pincsikutyái!

Hol itt a demokrácia?

Ez mi, ha nem diktatúra?

Nemzeti: aha, abból a szempontból "igazad" van...

OEP (Országos Egészségügyi Pénztár), mint olyan, megszűnt, helyete megalakult a NEMZETHY Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK)

Állami Foglalkoztatásügyi Szolgálat MEGSZŰNT, ehelyett NEMZETHY Foglalkoztatásügyi Szolgálat lett...

APEH (Adó- és Pénzügyellenőrzési Hivatal) nem létezik, ehelyett NEMZETHY Adó- és Vámhivatal...

NEMZETHY Dohánybolt...

NEMZETHY Közszolgálati Egyetem...

Országos Levéltárból lett a NEMZETHY Levéltár...

Itt már minden olyan NEMZETHY lett, de nagyon!

Erről ennyit, öregem!

2017. ápr. 30. 23:40
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy az miért van, hogy az indiai kasztrendszerrel ijesztegtő nyílt társadalmisták annak a rendszernek tapsolnak aminek soros györgy szimbóluma, és abból áll, hogy hatalmas monopolhatalmak keresnek marha sok pénzt és nem költik SEMMIRE?!

de persze ha társadalmi jólétet kell megfinanszírozni azt fizessék a fizetésből élők

mert progresszív SZJA az kell...

2017. máj. 1. 01:20
 23/30 anonim ***** válasza:
96%
A tolerancia nem azt jelenti, hogy tétlenül kell néznünk, amíg ti fasiszta gyűlölködő férgek megpróbáljátok szétverni azt a szabad társadalmat, amit évszázadok forradalmai felépítettek. A CÖF megérdemelte amit kapott, mivel kizárólag balhét keverni ment oda. Ja és gazdátok nem véletlenül az ilyen tevékenység ellen ordibál, amikor a civil szervezeteket üldözi? Neki szabad, mi? Ha az irónia fájna, ti egész nap visítva vonaglanátok a padlón.
2017. máj. 1. 10:12
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
2017. máj. 1. 10:39
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

"akkor te is visszavehetnél a k*** anyázós stílusból"

Emelj már ki nekem olyan szöveg részt, ahol @nyáztam volna!

Hol beszéltem én olyan stílusban?

Én csak asaját véleményem fogalmaztam meg, rávilágítottam a valóságra, igazságra és a valós tényekre!

Épeszű ember észreveszi, mi folyik ebbe az országba!

Mert hogy nem "nyugati demokráciában" élünk, hanem Putyini diktatúrában, az már hótziher!

2017. máj. 1. 11:53
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

"na hol fiam?! ott hogy előszeretettel használod a nemzethy birkamenet autokratikus diktatúra szavakat"

Mi ebbe a sértő? :D

De jót lehet rajtatok röhögni xD

2017. máj. 1. 12:28
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

23.40.

Értem. Szóval a "nemzeti" azaz national szót már csak ott lehet használni, ahol már nincs nemzet. Mondjuk, a bevándorlásból élő országokban gyakorlatilag az ég adta világon mindenre, az olajcserét csináló sarki autószerelőtől a National Guard-ig, és vissza.

A kérdésre: Miért tüntetnének akármilyen oktatásért? Eleve politikai okkal alapították, tartották fenn. Természetes, hogy csak a saját érdekükben tüntetnek.

2017. máj. 2. 18:21
 28/30 anonim ***** válasza:

Volt/van egy komcsi rádió azt hiszem a klub rádió és nem volt szponzoruk annak idején az életben maradáshoz és a baloldali libsik fejlesztve rohantak tüntetgetni a Fidesz/Orbán kormány ellen hogy fúj biztos közük van hozzá és hogy tuti meg akarják semmisíteni őket. Stb.

Egyébként ott volt egyik kedves előadóm, Bródy János is a tüntetők szószólójai között. Hát, le voltam súlytva mert komolyabbnak gondoltam őt ennél.:-(

Tehát elképzelhető hogy tüntetnének ha mondjuk nem is a CEU-ról lenne szó hanem pl. egy bal oldali támogatottságú bármi intézményről.

2017. máj. 4. 03:05
 29/30 anonim ***** válasza:

03.05.

Pedig a Bródyn nem kellett volna meglepődni.

2017. máj. 4. 03:16
 30/30 anonim ***** válasza:

"Egyébként ott volt egyik kedves előadóm, Bródy János is a tüntetők szószólójai között. "

hűha... ez kb olyan meglepő, mintha maga az angol királynő "is" dicsőíteni az egyesült királyságot

2017. máj. 4. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!