A balliberálisok, akkor is tüntetnének a "szabad oktatásért", hogyha nem egy olyan intézményről lenne szó, mint a CEU?
A jó múltkor az Index is megírta és nem tévedett benne,hogy a CEU,a magyarországi liberális szubkultúra ékköve, koronája.
Emiatt is van,hogy a balliberálisok, meg a velük rokonszenvezők tüntettek mellette.
Na, de mi lenne,ha a CEU nem ilyen jellegű intézmény lenne?
Mondjuk nem Soros lenne a tulajdonosa,hanem Donald Trump.
Aztán,büfé-ruhatáros migránssimogató képző helyett, büfé-ruhatár migrációellenes képző lenne, gendertudományok helyett, annak az ellentétével.
És a fő ideológia nem a nyitott társadalom lenne,hanem az ellentéte.
Akkor is tüntetnének a bezáratása ellen a szabad oktatás nevében?
Vagy,akkor a "csőcselék intézménye" megnevezést kapná?
"Összegezve tehát a Fidesz tisztességes demokrata-konzervatív-keresztény-nemzeti párt"
Azigen, van vér a pucádban kijelenteni ezt az oltári bar0mságot!
Méghogy "tisztességes", "keresztény", "demokrata" és "nemzethy"? :D
Tisztességes: ez miben nyilvánul meg nálad, mitől "tisztességes"?
Keresztény: szerinted egy keresztény mióta szit gyűlöletet, ugraszt egymásnak két nézetet, mióta mocskolja be a másikat, mikor tesz keresztbe a másiknak, mióta akadékoskodik, örjöng?
Demokrata: a büdös életbe nem volt demokrata, főleg a 2010-es választások óta, amikor elkezdett egy autoritárius diktatúra rendszerét kiépíteni, nemsokkal a 2010-es választási "győzelem" után már megjelent az elsö "Magyarország jobban teljesít" nevű agymosás!
Csak Brüsszelről és a migrénekről lehet nemzethy konzultáció, másról nem dönthetsz, nem te dönthetsz a sorsodról, majd dönt helyetted 2/3-os töbséggel a Fidesz!
Módosították a médiatörvényt olyan mértékben, hogy azt kötelező sugározniuk a királyi médiában, amit Orbán kiad parancsba (migráció, Brüsszel, Soros, Simicska az állandó téma a nap 24 órájában).
Alkotmányt és az alaptörvényt a saját javára módostotta a Fidesz, hogy legalizálhassák a sikkasztást, korrupciót és a pénzmosást!
Nem nevezhető "demokratának" a kormány, mert egy egészséges demokráciában nem működik, hogy kormány ellenes tüntetéseket akadályozzanak meg hatóságok és az sem, hogy állami ünnepeken a "kormányfő" beszédére KARSZALAGOT biggyesszenek azokra, akik be akarnak lépni a diktátor beszédét hallgatni és vele együtt bégetni, mint hűséges birkák a jó pásztorra!
Ha a CÖF (álcivil, undorító, moslék, provokatív, trágár ku*** @nyázós szervezet) birkamenetel, azokat a kopók nem vegzálják, de ha kormány ellenes felvonulás van, már azokat vegzálják Pintér pincsikutyái!
Hol itt a demokrácia?
Ez mi, ha nem diktatúra?
Nemzeti: aha, abból a szempontból "igazad" van...
OEP (Országos Egészségügyi Pénztár), mint olyan, megszűnt, helyete megalakult a NEMZETHY Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK)
Állami Foglalkoztatásügyi Szolgálat MEGSZŰNT, ehelyett NEMZETHY Foglalkoztatásügyi Szolgálat lett...
APEH (Adó- és Pénzügyellenőrzési Hivatal) nem létezik, ehelyett NEMZETHY Adó- és Vámhivatal...
NEMZETHY Dohánybolt...
NEMZETHY Közszolgálati Egyetem...
Országos Levéltárból lett a NEMZETHY Levéltár...
Itt már minden olyan NEMZETHY lett, de nagyon!
Erről ennyit, öregem!
Amúgy az miért van, hogy az indiai kasztrendszerrel ijesztegtő nyílt társadalmisták annak a rendszernek tapsolnak aminek soros györgy szimbóluma, és abból áll, hogy hatalmas monopolhatalmak keresnek marha sok pénzt és nem költik SEMMIRE?!
de persze ha társadalmi jólétet kell megfinanszírozni azt fizessék a fizetésből élők
mert progresszív SZJA az kell...
"akkor te is visszavehetnél a k*** anyázós stílusból"
Emelj már ki nekem olyan szöveg részt, ahol @nyáztam volna!
Hol beszéltem én olyan stílusban?
Én csak asaját véleményem fogalmaztam meg, rávilágítottam a valóságra, igazságra és a valós tényekre!
Épeszű ember észreveszi, mi folyik ebbe az országba!
Mert hogy nem "nyugati demokráciában" élünk, hanem Putyini diktatúrában, az már hótziher!
"na hol fiam?! ott hogy előszeretettel használod a nemzethy birkamenet autokratikus diktatúra szavakat"
Mi ebbe a sértő? :D
De jót lehet rajtatok röhögni xD
23.40.
Értem. Szóval a "nemzeti" azaz national szót már csak ott lehet használni, ahol már nincs nemzet. Mondjuk, a bevándorlásból élő országokban gyakorlatilag az ég adta világon mindenre, az olajcserét csináló sarki autószerelőtől a National Guard-ig, és vissza.
A kérdésre: Miért tüntetnének akármilyen oktatásért? Eleve politikai okkal alapították, tartották fenn. Természetes, hogy csak a saját érdekükben tüntetnek.
Volt/van egy komcsi rádió azt hiszem a klub rádió és nem volt szponzoruk annak idején az életben maradáshoz és a baloldali libsik fejlesztve rohantak tüntetgetni a Fidesz/Orbán kormány ellen hogy fúj biztos közük van hozzá és hogy tuti meg akarják semmisíteni őket. Stb.
Egyébként ott volt egyik kedves előadóm, Bródy János is a tüntetők szószólójai között. Hát, le voltam súlytva mert komolyabbnak gondoltam őt ennél.:-(
Tehát elképzelhető hogy tüntetnének ha mondjuk nem is a CEU-ról lenne szó hanem pl. egy bal oldali támogatottságú bármi intézményről.
03.05.
Pedig a Bródyn nem kellett volna meglepődni.
"Egyébként ott volt egyik kedves előadóm, Bródy János is a tüntetők szószólójai között. "
hűha... ez kb olyan meglepő, mintha maga az angol királynő "is" dicsőíteni az egyesült királyságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!