Támogatnátok, hogy az iskolában a gyerekek ne csak hittant vagy erkölcstant választhassanak, hanem ezotériát is?
Szerintem szükség lenne rá, ugyanis sok ember van az országban, aki nem hisz mondjuk a keresztény vallásban, de hisz mondjuk a mágiában, a szellemekben, az asztrológiában, a jóslásban.
Az ilyen beállítottságú gyerekek hittan vagy erkölcstan helyett választhatnák az ezotéria nevű választható tantárgyat, ahol spirituális ismereteket szerezhetnek, megismernék a cigánykártyát, a horoszkópok kiszámítását, az agykontrollt stb.
Igen, feltétlenül.
Az asztrológia nagyon hasznos tudomány, hiszen megtudhatjuk segítségével a jövőnket, megismerhetjük hajlamainkat stb. Ősi, évezredes tudomány, a régiek már akkor felfedezték mind az öt bolygót - hol volt még Kepler, Galilei, Newton és az ő hazugságaik!
Tehát rendkívül fontos, hogy a tanuló ismerje a asztrológia elveit, nehogy holmi haszontalanságokról tanuljon, mint bolygópályák, holdak, üstökösök, galaxisok, fekete lyukak stb. Ezek amúgy is csak kitalációk.
Ne tévesszen meg bennünket az akadémikus - materialista tudomány félrevezető hazudozása! Pl. nemrég derült csak ki, hogy a Föld amúgy lapos - tessék, ezt is elhallgatták eddig az iskolákban!
Megszüntetném a hittant és az erkölcstant egyaránt. Ezotéria esetében, meg előbb szúrom tökön magam, minthogy beengedném az iskolai falai közé.
Inkább olyan tantárgyak kéne, mert gazdasági ismeretek (elképesztően hülyék az emberek, ha pénzről van szó), onlineismeret (a tárgy elmagyarázza mire kell figyelni egy online cikknél, mi buktatja le a kamu-híreket, és megmutassa az olyan kamuszolgáltatások -mint az EzoTV- hogyan húzzák le az embert), vagy jogi ismeretek (mindenki feljelent mindenkit minden baromságért, nincsenek tisztába a jogaikkal stb). Na ezeket kéne tanítani.
#12 vagyok:
#13: ezek nekem is megfordultak a fejembe, de nem írtam ide
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!