Mikor ébred már fel Magyarország? Mikor veszi már észre azt, hogy egy irányba kell haladnunk?
Itt arra gondolok, hogy sokan Orbán-elleneséget szítanak, csak azért, mert irigyek mind külpolitikai és mind pedig belpolitikai sikereire. Magyarországnak örülni kéne, hogy végre egy ilyen karizmatikus személy a vezetője. Hosszútávon kell gondolkodni. A felemelkedést csakis az hozhatja meg, hogyha mindig egy irányvonalat követünk, nem pedig az, hogy azokat váltogatjuk.
Én sem értek vele mindenben egyet. Pl. én korlátozottan, de beengednék néhány menekültet Magyarországra. Vagy nem értek teljesen egyet a határon túli magyarokkal kapcsolatos intézkedéseivel. De alapjában véve jók a döntései. Pl.: remek keleti politikát folytat. De sorolhatnánk pozitívumait sokáig.
Azt gondolom, hogy ellenfelei számára legjobb politikai magatartás az az, hogy támogatják Orbán Viktort. Hiszen ők is ugyanazon a Magyarországon élnek. S ebből a hazából csak egy van. Közös az érdek.
"én korlátozottan, de beengednék néhány menekültet Magyarországra."
Mi a ráknak?
""én korlátozottan, de beengednék néhány menekültet Magyarországra."
Annak idején 800 ezer migránst (nem menekültet) engedett be a Viktorkád a kapun. Mit bengedett! Egyenesen a kezükbe nyomott egy ingyen vonatjegyet Bécsig.
"Látszik, hogy egyéni érdekek akadályozzák a magyarországi politikai-gazdasági fejlődést."
Igen, ezzel tökéletesen egyetértek.
"Ezért lenne jó, ha sokan gondolkodnának az előtt, mielőtt kimennének az utcákra randalírozni,"
Randalírozni... Te most 2006-ról beszélsz? Mert most nem verték szét a tv székházat, nem gyújtottak fel autókat, nem kötöttek el tankot, és nem szarták tele a Kossuth-teret. Csak virágot adtak a rendőröknek:
"hogy a külföldi média segítségével lejárassák Magyarországot."
Tudod mi járatja le Magyarországot? A kormány, meg a hozzád hasonló hülyék, akik még mindig tapsolnak neki.
Virágot adtak a rendőröknek, stb. Báránnyá lett farkasok, ha elvegyülnek a nyájban, akkor mi lesz abból? Tisztességes politizáláshoz egyenesség kell, nem pedig lejáratás, külföld előtt való álszenteskedés, tehát tisztességesen élni nem lehet két arcúsággal.
Magyarország nagyon nehéz helyzetben van. Ezért kéne összefogni, nem pedig gáncsoskodni. Van egy szuper kormányunk egy remek vezetővel, aki szilárdan kiáll a magyar érdekekért meghajlás nélkül. Most ilyenek vagytok. Akkor is olyanok voltatok, mint most, amikor Kádárt szidtátok az ő idejében, most meg emlegetitek, hogy milyen jó volt akkor.
# 19/19 Időpont ma 16:16
Saját magadnak ellentmondasz...
"Tisztességes politizáláshoz egyenesség kell, nem pedig lejáratás, külföld előtt való álszenteskedés, tehát tisztességesen élni nem lehet két arcúsággal."
"Van egy szuper kormányunk egy remek vezetővel..."
És csodálkozol, hogy agymosott zombinak vagy tekintve :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!