Soros György és a CEU tényleg egy liberális, menekültpárti, bevándorlópárti vonalat képvisel?
Persze...az egyetemen azt tanítják: Miként juttassunk be a határon arab "menekülteket" akik elfoglalják Magyarországot és megerőszakolják "asszonyaink". Csak olyan álnevekkel illetik ezeket a képzéseket, mint "Globális piacok gazdaságpolitikája", meg "Politikatudomány"
Azért, mert valaki azt mondja bánjunk emberségesen a háborúból menekültekkel nem libsi-bolsi. Hozzáteszem Európa nyugati, többségi fele is ezen dolgozik hogyan oldjuk meg emberségesen, és biztonságos módon a dolgot, nem uszít ellenük.
"Hát, mivel az egybites hülye (mint itt fölöttem páran) menekült meg bevándorlópárti alatt azt érti, hogy jöjjön ide 500 millió afrikai, így nem, nem menekült és nem bevándorlópárti."
Rajtad kívúl itt mindenki megértette a kérdést. Ki a hülye ? :XD.
# 8/8 Időpont ma 23:20
Szerintem én is megértettem, csak neked nem tetszik a válaszom, és ellenérv helyett ennyit tudsz. :-)
"Azért, mert valaki azt mondja bánjunk emberségesen a háborúból menekültekkel nem libsi-bolsi. Hozzáteszem Európa nyugati, többségi fele is ezen dolgozik hogyan oldjuk meg emberségesen, és biztonságos módon a dolgot, nem uszít ellenük."
És azon ki dolgozik, hogy az emberségből befogadott "menekültek" is emberségesek maradjanak a határainkon belül? Csak mert eléggé le van maradva az illető, ideje lenne belehúznia...
Annyira egyszerűek vagytok, hogy nem tudom elképzelni, hogy hogyan vagytok egyáltalán életképesek? Nem az EU határokon belül kell emberségesnek lenni, hanem azokat a helyeket kellene biztonságossá tenni, ahonnan ezek az emberek jönnek. Ha áthívod őket a világ másik felére, azzal csak relokálod a problémát (ugyanis ezek az emberek termelték ki azt a réteget is, akik miatt háború van, csak idő kérdése és újra megteszik), ráadásul a saját kertedbe. Veszettül nem emberségességről szól az, hogy tömegeket csábítanak a kedves európai "vezetők" Európába, az európai népesség/tagállamok megkérdezése nélkül (vagy úgy is mondhatjuk, hogy akarata ellenére).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!