Debrecen tényleg megfelelően ellensúlyozza Budapestet?
Figyelt kérdés
Múltkor beszéltek erről a híradóban, hogy annyi fejlesztés valósul meg Debrecenben, hogy méltó "ellenfele" a fővárosnak.2017. ápr. 22. 11:14
1/30 Szimeon válasza:
A mérete és a rondasága miatt nem.
2/30 anonim válasza:
Budapest durván 10-szer nagyobb város.
3/30 anonim válasza:
Szia!
A "fejlesztések"...pályázati túlárazásban és átláthatatlanságban érheti el a fővárost.
Louis Kupak territóriuma...
4/30 Alain Delon válasza:
Miben kéne ellensúlyozni Budapestet? Kérdezem debreceniként.
5/30 MolotovPunk válasza:
Én nem vettem észre,hogy eget rengető nagy fejlődés lenne a cívisvárosban.Pedig kb félévente járok Debrecenbe rokonokhoz.Azt viszont több debreceni embertől hallottam,hogy ott nagyobb munkanélküliség van meg alacsonyabb bérek is,mint itt Budapesten.
6/30 anonim válasza:
mint debreceni mondhatom, hogy szerintem semmilyen szempontból nem ér fel Debrecen pesthez. mármint nyílván nyugisabb itt élni, de gazdaságilag és kultúrálisan is le van maradva.
a fejlesztésekről meg annyit, hogy a városkép már így is szét van cseszve de a fejlesztések csak még rontanak rajta. imádnak fákat kivágni, és csomó betont használni.
7/30 anonim válasza:
Budapest 525 négyzetkilométer.
Debrecen 461 négyzetkilóméter.
Tényleg 10 x nagyobb budapest???
8/30 anonim válasza:
gondolom népességben értette....ott állandó lakosban számítva nem 10szeres a különbség de ingázókat is figyelembe véve akár a 10szeres különbség is meglehet
9/30 anonim válasza:
Kósa Lajos városa. Kósa gúnyneve 20% Lajos, mert a pályázatos munkákat 20% visszafizetés elleneben adja ki a csókosainak. Természetesen a pályázatban szereplő összeg irreálisan magasabb, mint kellene, hogy legyen, hogy mindkét fél jól járjon.
10/30 Alain Delon válasza:
16:55: Kósa Debrecenben már semmit nem ad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!