Igaz, hogy Orbán Viktor többször is bukott az egyetemen, és csak 7 év alatt végezte el?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 11:28
31/32 anonim válasza:
Orbán soha nem bukott meg, a mai napig emlegetik, hogy két kiváló hallgatója volt az egyetemnek, az egyik Dr. Orbán Viktor, a másik Dr. Szájer József. Egyébként megjegyzem Oxfordban tanult. Soha egyetlen egyszer sem bukott meg. Bírom az ilyen rosszindulatú marhaságokat, ha csak a válaszolók intelligenciáját nézzük, akkor is bizony mindegyik örülne, ha negyedannyi esze lenne, mint Orbánnak.
32/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nekem is mondta valaki, de nem akartam elhinni, ezért kérdeztem meg itt. Nem volt szándékom vitát kelteni, vagy Orbánt bármiképp is rossz színben feltüntetni.
De most, hogy már tudom, hogy nem bukott meg, megyek és tanulok és itt lógok. :)) (az eddigi válaszokból levonva a tanulságot hozzáteszem,ha vki nem értené: csak viccből mondom, természetesen nem ezért tanulok)
2010. máj. 19. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!