Igaz, hogy Orbán Viktor többször is bukott az egyetemen, és csak 7 év alatt végezte el?
"apropó, mit keresek itt megint, holnap ZH-t írok... bár már tudom az anyagot XD)"
hihi,Te is függő gyik. vagy ne is tagadd..;):)
"Érvelj inkább azzal hogy Einstein megbukott fizikából:D"
Ja, meg Gárdonyi is irodalomból. Csakhogy ők le is tettek valamit az asztalra :P
Ha minden nálunk bukott diák zseni lenne, akkor a primitív japánokon röhögnénk naphosszat.
Orbán egy nagyon hajtós, kitartó, eltökélt ember, kiváló vezetői tehetséggel és stratégiai érzékkel megáldva. Tudatosan, rengeteg munkával képezte és képezi magát mind a mai napig.
A makacsság és az arrogancia viszont még kizárhat a látóteréből nagyon fontos tényeket és összefüggéseket. Ez ellen próbál védekezni a maga köré gyűjtött szellemi gárdával, aminek tagjait viszont nem elsősorban szakmai érdemeik, hanem lojalitásuk alapján válogatta ki. Egy látásmód érvényesül döntéseiben, mert csak a vele azonos véleményen lévőket tűri meg a természete. Ennek tükrében, igen veszélyes az a tulajdonsága, hogy gazdasági filozófiája szélsőségesen voluntarista, vezetői, kormányzói stílusa pedig igen autokrata.
A kiugró választási eredményt pontosan arra akarja felhasználni, hogy autokrata mivoltát palástolja, mondván, hogy "igen is, az én akaratom szent, mert rendkívüli meghatalmazást kaptam a néptől, így a nép akarata az én akaratom".
Kétélű kard ő is, Gyurcsány is. Az elszabadult kard pedig a legrosszabb, úgyhogy ne zaklassuk.
"gazdasági filozófiája szélsőségesen voluntarista"
1998-2002-ben ez az akkori kormány gazdaságpolitikájában miként tükröződött?
"apropó, mit keresek itt megint, holnap ZH-t írok... bár már tudom az anyagot XD)"
hihi,Te is függő gyik. vagy ne is tagadd..;):)
És tényleg... :D Le kéne szoknom, vizsgaidőszak alatt már nem kéne itt lógnom, hogy lesz belőlem így Orbán??? X'DDDDD
"leszokni???Nincs annál jobb mint vizsga utáni alvás után feljönni röhögni a sok dilettánson:D"
Igen, legalább ez az egy dolog biztos fel fog vidítani :D MÁJT vizsga már nem biztos ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!