Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz, hogy Orbán Viktor...

Igaz, hogy Orbán Viktor többször is bukott az egyetemen, és csak 7 év alatt végezte el?

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 11:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Érvelj inkább azzal hogy Einstein megbukott fizikából:D
2010. máj. 17. 21:35
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

"apropó, mit keresek itt megint, holnap ZH-t írok... bár már tudom az anyagot XD)"

hihi,Te is függő gyik. vagy ne is tagadd..;):)

2010. máj. 17. 21:36
 23/32 anonim ***** válasza:
59%

"Érvelj inkább azzal hogy Einstein megbukott fizikából:D"

Ja, meg Gárdonyi is irodalomból. Csakhogy ők le is tettek valamit az asztalra :P

Ha minden nálunk bukott diák zseni lenne, akkor a primitív japánokon röhögnénk naphosszat.

2010. máj. 17. 22:03
 24/32 anonim ***** válasza:
Bocs az off miatt, de Einstein nem bukott fizikából. Az utolsó évben megfordították az osztályzatokat, az ötös lett az egyes (már ha 1-5-ig osztályoztak, azt nem tudom pontosan), és ezért hitték egyesek, hogy bukott.
2010. máj. 18. 02:30
 25/32 anonim ***** válasza:

Orbán egy nagyon hajtós, kitartó, eltökélt ember, kiváló vezetői tehetséggel és stratégiai érzékkel megáldva. Tudatosan, rengeteg munkával képezte és képezi magát mind a mai napig.

A makacsság és az arrogancia viszont még kizárhat a látóteréből nagyon fontos tényeket és összefüggéseket. Ez ellen próbál védekezni a maga köré gyűjtött szellemi gárdával, aminek tagjait viszont nem elsősorban szakmai érdemeik, hanem lojalitásuk alapján válogatta ki. Egy látásmód érvényesül döntéseiben, mert csak a vele azonos véleményen lévőket tűri meg a természete. Ennek tükrében, igen veszélyes az a tulajdonsága, hogy gazdasági filozófiája szélsőségesen voluntarista, vezetői, kormányzói stílusa pedig igen autokrata.

A kiugró választási eredményt pontosan arra akarja felhasználni, hogy autokrata mivoltát palástolja, mondván, hogy "igen is, az én akaratom szent, mert rendkívüli meghatalmazást kaptam a néptől, így a nép akarata az én akaratom".

Kétélű kard ő is, Gyurcsány is. Az elszabadult kard pedig a legrosszabb, úgyhogy ne zaklassuk.

2010. máj. 18. 05:10
 26/32 anonim ***** válasza:

"gazdasági filozófiája szélsőségesen voluntarista"

1998-2002-ben ez az akkori kormány gazdaságpolitikájában miként tükröződött?

2010. máj. 18. 05:16
 27/32 anonim ***** válasza:
Hát rosszabbul úgyse csinálhatja, mint azok a vén, bebetonozott pártkáder múmiák. Rosszul vagyok, ha ránézek a maszop vezérkarára. Kovács Laca, Kósáné, Lendvai, meg amíg valamennyire eszénél volt, a Horn... bleah. Gyurcsányról meg már ne is beszéljünk, az egy elmebeteg ripacs, majdnem polgárháborúba vezette az országot. Hiába tolnak előtérbe ilyen noname bábokat, mint a Mesterházy. Az mszp 20 éve megújul, ez azt jelenti, hogy a volt komcsi káderek köszönnek vissza mindenhonnan, de ezek még csak nem is hisznek abban a hülyeségben, mint Kádár, csak a zsebükben. Ha másnak nem is, annak nagyon örülök, hogy ettől a bandától megszabadultunk.
2010. máj. 18. 05:51
 28/32 anonim ***** válasza:

"apropó, mit keresek itt megint, holnap ZH-t írok... bár már tudom az anyagot XD)"

hihi,Te is függő gyik. vagy ne is tagadd..;):)

És tényleg... :D Le kéne szoknom, vizsgaidőszak alatt már nem kéne itt lógnom, hogy lesz belőlem így Orbán??? X'DDDDD

2010. máj. 18. 14:17
 29/32 anonim ***** válasza:
leszokni???Nincs annál jobb mint vizsga utáni alvás után feljönni röhögni a sok dilettánson:D
2010. máj. 18. 16:58
 30/32 anonim ***** válasza:

"leszokni???Nincs annál jobb mint vizsga utáni alvás után feljönni röhögni a sok dilettánson:D"

Igen, legalább ez az egy dolog biztos fel fog vidítani :D MÁJT vizsga már nem biztos ^^

2010. máj. 18. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!