Számíthatok hátrányos megkülönböztetésre tudományos pályán, ill. egyetemen azért mert nem vagyok zsidó származású?
a mérnökös okos emberek, szaktudás alapján választanak embereket, nem származás alapján.
Az egyetemen meg honnan a rákból tudnák hogy zsidó-e vagy?
ma 18:19
Pedig pont az lesz, hogy a gyengén bútorozott jobbiknyikot nem veszik fel majd semmilyen komoly helyre, mire meg lesz róla győződve, hogy ebben is a zsidók keze van, és csak méginkább megerősödik az összeesküvéselméletekbe vetett hite. A klasszikus "mi lett volna, ha Hitlert mégis felveszik a festőakadémiára" szituáció :)
Igen szerintem zagyva gyorgy is azert lett villanyszerelo mert nem vettek fel a muszaki egyetemre!
De most komolyan kerdezo szerinted a szarmazasod miatt nem fogsz ervenyesulni vagy pedig az eszjarasod miatt? Ha bekerulsz kesobb egy tarsasagba, munkahelyre ahol ertelmes emberek lesznek es ott is beadod ezt a kerdest es ilyen mentalitasban fogsz tarsalogni akkor szerinted a szarmazasod miatt nem fogsz elorejutni vagy a mentalitasod miatt? zsidozni, ciganyozni a legprimitivebb ember is tud /ok a legjobban/ komolyan azt hiszed 1-2 egyetemi tanartol eltekintve akik politikai palyan mozognak, hogy a tanarok es a tudomanyban dolgozok kivancsiak a kocsmai szintu osszeskuvesekre? Szerintem ha ervenyesulni akar ilyen teruleteken akkor inkabb a tudomanyra es tanulasra koncentralj hidd el sokkal sikeresebb leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!